De følgende handelsbetingelser gælder alle køb gennem hjemmesiden www.wileyx.dk. Køb af produkt(er) gennem hjemmesiden kræver en anerkendelse og accept af vores handelsbetingelser. Læs venligst disse handelsbetingelser samt vores øvrige betingelser omhyggeligt, herunder vores produktgarantier og reklamation- og serviceprocedure, før du bestiller produkter fra hjemmesiden. Du finder disse forskellige betingelser her.

1. Generelle oplysninger

- Wiley X EMEA LLC
- Adresse: Wiley X EMEA LLC, Søndergade 8-10, 7570 Vemb, Danmark
- E-mailadresse: e-com@wileyx.eu
- Telefonnummer: +45 96930045

 

2. Betaling

www.wileyx.dk kan der betales med: Dankort, eDankort, Mastercard, Mastercard Debet, VISA, VISA Elektron, Maestro, American Express, Anyday og MobilePay. Der tillægges ikke gebyr på betalingskort. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

MobilePay nr.: 943399

 

3. Levering

Wiley X EMEA LLC sender som udgangspunkt med GLS til danske kunder og der er en forventet leveringstid på 1-3 dage. Fragtudgiften varierer efter størrelsen på ordren. Wiley X EMEA LLC leverer også til Grønland og Færøerne. Dette foregår med UPS og her er en forventet leveringstid på 7-8 dage. Fragtudgiften fremgår i bestillingsfasen og ligeledes på ordrebekræftelsen, der tilsendes pr. e-mail, når ordren er fuldført. De forventede leveringstider kan variere i spidsbelastningsperioder som fx efter Black Friday eller til jul. 

 

4. Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare, eller 14 dage efter at du får den sidste bestilte vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelsen give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen kan gives via e-mail til e-com@wileyx.eu. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelsen af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

4.1 Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Husk at vedlægge et købsbevis, fx din ordrebekræftelse eller faktura, hvorpå dit ordrenummer fremgår. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Husk, at du på pakken skal du skrive "RETURN" og det sporingsnummer, der fremgår af din faktura.

 

4.2 Returpolitik på kampagner

Produkter, der er købt gennem en kampagne, hvor der bliver anvendt enten gavekort eller rabatkode kan ikke kombineres med andre gavekort, rabatkoder eller tilbud.

En kampagne tilbyder ofte kunden et gratis produkt. Tilbud som disse kan ikke ombyttes til andre Wiley X produkter og der gives ikke penge retur.

Hvis du ønsker at benytte Wiley X’ generelle returpolitik, skal du returnere hele købet i den samme forsendelse og i original, ubrudt emballage. 

 

4.3 Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Varer, der er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

 

4.4 Tilbagebetaling af købsbeløbet og returnering af varen

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os tilbage, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg, af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder). 

Vi refunderer din betaling uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale, jf. dansk købelov. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Wiley X EMEA LLC
Søndergade 8-10
7570 Vemb
Danmark

Det er ikke muligt at afhente eller aflevere varen på adressen.

 

4.5 Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge et købsbevis enten i form af din ordrebekræftelse eller faktura, hvis du ønsker at returnere din vare til Wiley X EMEA LLC. 

 

5. Reklamationsret

Købelovens regler vedrørende mangler er gældende ved varekøb. 

Når du handler på www.wileyx.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret, hvis der er mangler ved din vare. Dette betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationsretten kan dog blive begrænset af varens naturlig holdbarhed.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Det vil sige, hvis varens beskadigelse er resultatet af kundens uforsvarlige håndtering, modificering af produktet, rengøring med ikke-godkendt optisk væske eller varmt vand, eller misbrug, dækker reklamationsretten ikke.

Varer, der returneres pr. efterkrav ved levering eller uden porto, vil ikke blive accepteret. Sørg venligst for, at varerne er pakket sikkert, for at sikre mod skader under fragten. Skader der skyldes utilstrækkelig pakning er kundens ansvar. 

 

5.1 Hvordan reklamerer jeg?

Ønsker du at reklamere over et produkt købt gennem www.wileyx.dk, skal du udfylde vores online reklamationsformular, hvor produktets fejl og billeder af dette skal beskrives så detaljeret som muligt. Du finder adgang til vores online reklamationsformular her.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at mangler er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Varen sendes til:
Wiley X EMEA LLC
Søndergade 8-10
7570 Vemb
Danmark

Er reklamationen berettiget refunderer vi dine fragtomkostninger, dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg ad en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi selv tilbyder. Vi anbefaler at sende produktet/pakken via et fragtfirma, der understøtter et sporingssystem. Dette er for at sikre dig, at den pågældende pakke er blevet leveret til vores hovedkontor. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Alle varer du returnerer til Wiley X EMEA LLC skal være ubrugte, komplette og i samme stand som da du modtog dem, og i den originale pakning.

Du skal vedlægge købsbevis enten i form af din ordrebekræftelse eller faktura, hvis du ønsker at returnere din varer til Wiley X EMEA LLC, da returnerede varer ikke kan behandles uden købsbevis. Vi afventer behandlingen til vi modtager dit købsbevis.

 

5.2 Særligt vedrørende fotokromiske (farveskiftende) glas

Ved køb af fotokromiske (farveskiftende) glas, er reklamationsretten 18 måneder ved korrekt opbevaring. Reklamationsretten kan dog blive begrænset af varens naturlige holdbarhed. Korrekt opbevaring betyder, at briller med farveskiftende glas skal i et etui og ikke udsættes for UV-påvirkninger, når de ikke er i brug.

 

6. Persondatapolitik

For at du kan indgå en aftale med os og handle på wileyx.dk, har vi brug for følgende oplysninger om dig:
-    Navn
-    Adresse
-    Telefonnummer
-    E-mailadresse

Vi behandler dine personoplysninger med formålet om at kunne levere varen til dig. Behandlingen sker efter reglerne i vores Persondatapolitik. Heri kan du læsere mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har.

 

7. Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du henvende dig til vores kundeservice på telefon +45 96930045 eller info@wileyx.eu. 

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning sammen, har du følgende muligheder for at klage:
-    Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, Danmark.
-    EU-Kommissionens online klageportal. Denne er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives til deres online klageportal - http://ec.europa.eu/odr 

 

Opdateret den 28.11.2023