Opstået på slagmarken

I 1987 grundlagde den amerikanske veteran Myles Freeman Sr. Wiley X med en klar vision om at skabe verdens bedste sikkerhedsudstyr til militæret. Det var et klart mål om at beskytte de, som beskytter alle os andre. Med tiden er virksomheden vokset og er blevet et af de førende brands.

Vi skaber innovative sikkerheds- og solbriller, hvor funktionalitet, sikkerhed, teknologi og performance går hånd i hånd. I dag er vi en familieejet virksomhed med hovedsæde i Texas og med filialselskabet, Wiley X EMEA, i Danmark, som står for salget til Europa, Afrika og Mellemøsten.

Pionerer inden for sikkerhedsbriller

Wiley X er en global leder inden for sikkerhedsbrille-industrien og vi leverer de bedste ballistiske- og sikkerhedsbriller både til militær og politi. Vi er pionerer inden for sikkerhedsbriller. Men som pionerer har vi også oplevet et stort behov og en stor efterspørgsel efter solbriller af høj kvalitet, som kan bæres med selvsikkerhed uden for slagmarken.

Vi ved at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod vores øjnes sundhed, og det er derfor at vi har skabt nogle af de mest innovative, funktionelle og farvefremhævende performance solbriller i verden.

Konstant innovation

Årtiers innovation og arbejde med forbedringer af vores designs har lært os at man aldrig skal springe over hvor gærdet er lavest. Når det kommer til vores sikkerheds- og solbriller, har vi konstant fornyet og innoveret vores brand, design og teknologi, hvilket har gjort os til specialister og et af de førende brands på området. Vi giver aldrig op. Det er den eneste måde hvorpå vi kan sikre at vores produkter bliver ved med at vække tillid hos alle der bruger dem. Uanset situationen og lige meget hvad du møder på din vej.

Det er vores mål at skabe verdens bedste sikkerhedsbriller gennem kompromisløs innovation, design og kvalitet. Man kan roligt sige, at sikkerhed er i vores DNA og at vi sætter standarderne for hvad du fortjener og kan forvente af dine sikkerheds- og solbriller. Det er derfor, at vi har bygget vores virksomhed vores brand og vores omdømme op på produkter, som giver kompromisløs beskyttelse til dig og dine øjne, og det vil vi blive ved med. Go Confidently!