Vores historie

Oprindeligt blev firmaet grundlagt som Protective Optics i 1987 af den amerikanske veteran for hæren Myles Freeman Sr. Vores mission fortsætter i dag ligesom dengang –”At bygge verdens bedste sikkerhedsbriller”. Vi er i dag et stolt amerikansk brand og et af de mest pålidelige navne når det kommer til sikkerhedsbriller. Vi er stolte over at være et anden-generations, familieejet, amerikansk firma og fortsætter med at udvikle innovative produkter uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Mennesker er vigtige

Når det kommer til personlig sikkerhed og beskyttelse, så mener vi at vores kunder forventer og fortjener mere end blot en standard løsning. Sikkerhed er vores æreskodeks og noget vi tager seriøst. Meget seriøst. Spørg enhver, der har været på besøg hos os i Texas, USA og oplevet det engagement og de ressourcer, vi anvender til at teste vores produkter. Vi glemmer aldrig, at der bag hvert par briller er et menneske, der stoler på at vi beskytter deres øjne, og i nogle tilfælde endda mere, til integriteten af de produkter, vi designer og bygger.

Udfør de svære opgaver

Vi laver ikke bare “beskyttelsesbriller” og vi laver bestemt heller ikke ”tankstationssolbriller”. Vi laver noget som er meget vanskeligere og givende. Vores ambitiøse mål inspirerer os til at designe og bygge briller, som man virkelig nyder at have på hvor som helst og når som helst, uden at gå på kompromis med hverken performance eller sikkerhed. Det er aldrig nemt og sjældent simpelt. At udføre de svære opgaver driver os til at perfektionere det almindelige samtidig med at udfordre grænserne for det ekstraordinære.

En højere standard

Vi sætter os selv høje standarder, når det kommer til tests. Sikkerhed har altid været kernen for det vi gør, og omhyggelige tests er måden, vi bekræfter vores mission på. Årtiers vedvarende forfinelse har holdt os i spidsen af vores branche og tro mod vores formål. Hver brille, vi designer, bliver gennemgået omhyggeligt i henhold til amerikanske og internationale teststandarder for at sikre, at den opfylder eller overstiger de højeste standarder for sikkerhed og optik. Hele vores sortiment af briller testes for at opfylde eller overstige mindst en af disse branchestandarder for sikkerhed og optik: [ANSI Z87.1+, EN.166 MIL-PRF-32432(GL) og MIL-PRF-32432A]

Give tilbage

At støtte forsvar og politi, veteraner og deres familier er en kerneværdi for vores virksomhed. Vores mål er at ære og anerkende ofrene fra dem, der har tjent, og fortsat tjener, vores samfund. Vi er taknemmelige for at bidrage til nonprofitorganisationer og stolte over at give tilbage til disse helte.