Banebrydende funktioner og teknologier

Innovation og en konstant udvikling er nøglen til den vedvarende udvikling af de avancerede Wiley X briller og goggles. Vi stræber efter at være på forkant med vores kunders behov og krav og vi forsøger hele tiden at udvikle teknologier og egenskaber, der kan imødekomme vores brugere. Performance er alfa og omega, og for at du kan yde dit maksimale, har du brug for den bedste kvalitet, de mest holdbare materialer og de nyeste teknologier – Det finder du i de teknologier og egenskaber vi putter i vores Wiley X stel.

COMM-Stænger

De meget tynde COMM-stænger giver sig en meget komfortabel pasform når du burger høreværn eller andet kommunikationsudstyr monteret på ørene. Stængerne er betydeligt tyndere end de normale stænger, hvilket gør at du nærmest ikke bemærker at du har dem på. På den made kan du forblive fokuseret dagen lang. Det tynde design vil hele tiden sikre din komfort.

Justerbart Næsestykke

Med det justerbare, glidefrie, gummibelagte næsestykke får du en perfekt tilpasset pasform ligegyldigt hvilket form eller størrelse din næse har. For at få den optimale pasform, skal du trykke næsestykket så meget sammen som du kan og herefter langsomt lade det glide ned på næsen til den sidder der hvor du foretrækker det. På denne måde sikrer du en glidfri og individualiseret pasform med optimal komfort.

Dynamisk ventiliationssystem

Med det dynamiske ventilationssystem kan du kontrollere strømmen af luft til dine glas og reducere dug. På hver side af brillen kan du åbne for ventilationen med et enkelt klik og dermed lade luften strømme ind bag glassene. Ventilationssystemet skaber cirkulation med luftstrømning fra begge sider, hvilket fjerner kondens, køler dig ned og eliminerer dug, så du er sikret et frit udsyn.

Click A.I.R Gasket

Med CLICK A.I.R. gasket teknologien giver Wiley X dig nye muligheder og fordele. Ligesom vores almindelige Facial Cavity™ Seals er CLICK A.I.R. gasketten designet til at beskytte øjnene mod irritationer som støv og vind, ved at skabe en effektiv skumbarriere. Men, med dette design er det nu muligt at åbne barrieren, for at tillade luftstrøm. Ved et klik på en knap åbnes CLICK A.I.R. gasketten (A.I.R. = Air Intake Regulation) så luft kan strømme gennem gasketten, ventilere brillerne effektivt og dermed eliminere eventuelle problemer med dug. Klik og åben op for ventilationen eller luk gasketten for en lufttæt barriere – det er helt op til dig. 

Facial Cavity™ Seal

Ved brug af det aftagelige Facial Cavity™ Seal med indbygget Top Down™ ventilationssystem beskyttes øjnene mod støv, pollen og vind, som på lang sigt kan forårsage øjenirritation og lidelser såsom Sjögren’s Syndrom (tørre øjne). Skumindsatsen blokerer lysindfald fra oven og siderne, og den øger derfor den optiske klarhed ved brug af alle glasfarver og typer, navnlig polaroid glas.

Floating Facial Cavity™ Seal

Aftagelig, holdbar og behagelig – Det flydbare Facial Cavity™ Seal kan nemt at klikkes af og på dine briller. Denne unikke teknologi forhindrer dine briller fra at synke, hvis du skulle være så uheldig at tabe dem i vandet. Samtidig beskyttes dine øjne mod støv, pollen og vind. Dit Floating Facial Cavity™ Seal blokerer også lysindfald fra oven og siderne, og den øger derfor den optiske klarhed ved brug af alle glasfarver og typer, navnlig polaroid glas.

Rail Attachment System

Et rail attachment system (RAS) er den perfekte løsning for dig, som gerne vil integrere dine Wiley X goggles til din hjelms rail system. Hos Wiley X tilbyder vi to forskellige systemer. Remme der passer til ARC rails og remme, der passer til de rails som du finder på Team Wendy EXFIL® hjelme. Vær obs på at bruge det system, som passer til de rails der er på din specifikke, taktiske hjelm.

RAS - ARC Rails

Systemet består af to korte remme med to rail attachement clips og to rail attachment bars, så du er sikret et perfekt match til de ARC-hjelmskinner, der fås på markedet. Det strømlinede ARC-design er monteret på siderne af hjelmen og gør det muligt for dig hurtigt, nemt og sikkert at håndtere hjelmbårne goggles. RAS clipsene har et simpelt kliksystem til fastgørelse direkte på hjelmen. Systemet er designet til at frigøre tilbehør i nødstilfælde med et moment 11 Newtonmeter (8ft-lbs) for at forhindre nakkeskader. 

RAS - Team Wendy Rails

Systemet består af to korte remme. I den ene ende af remmene sidder RAS-spænderne, som nemt kan klikkes på siden af den taktiske goggles stel. I den modsatte ende af remmene sidder de integrerede skruer, som du kan skrue fast på hjelmskinnens T-slots, dvs. den åbning der sidder bagerst på skinnen. På denne måde kan du sætte dine Wiley X taktiske goggles fast på din Team Wendy EXFIL® hjelm. De elastiske remme er brandhæmmende og de har også en slider, der kan skubbes frem og tilbage for at justere længden på goggle-remmen.