New
 • Certificering

  Ballistic MIL-PRF-32432A

  Testet til at møde eller overgå den amerikanske militære ballistiske standard for briller og goggles, MIL-PRF-32132A. Med WX-briller får du den højest klassificerede beskyttelse som verdens soldater har tillid til.

 • Glasbehandling

  Anti-dug belægning

  Vores Anti-dug belægning gør dine glas mere modstandsdygtige over for dug. Så, når du bevæger dig mellem forskellige temperaturer eller kaster dig over aktiviteter i høj fart, så er du sikret et frit syn med denne glasbelægning.

  Anti-dug belægning
 • Glasbehandling

  T-Shell™ ridsefast belægning

  Vores T-Shell™ ridsefaste belægning vil ikke bare reducere antallet af ridser på dine glas men også forlænge brillernes levetid. Denne topklasse hærdning parret med et glasmateriale af høj kvalitet giver dig nogle ekstremt holdbare glas.

  T-Shell™ ridsefast belægning
 • Glas - Egenskab

  Udskiftelige glas

  Tilpas dig dine forhold! Med vores udskiftelige glas kan du nemt skifte glas ud med et andet, så du kan tilpasse dig alle de lysforhold du befinder dig i.

 • Slidstærkt materiale

  Triloid™ Nylon stel

  Triloid™ Nylon er det stærkeste materiale der kan fås, som ikke består af metal. Stellet vil ikke bare sikre dig let komfort, men det er også ekstremt holdbart og i stand til at bestå alle vores tests, så vi kan certificere WX brillerne til de højeste optiske sikkerhedsstandarder.

Måske synes du også om disse
 1. 820,00 kr. Inkl. moms

  Flere varianter

 2. 820,00 kr. Inkl. moms
  Udsolgt

  Flere varianter

 3. 1.320,00 kr. Inkl. moms

  Flere varianter

 4. 1.320,00 kr. Inkl. moms

  Flere varianter

 5. 1.320,00 kr. Inkl. moms

  Flere varianter

 6. 1.320,00 kr. Inkl. moms

  Flere varianter