DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
SABER ADVANCED, Glas: Magenta, Stel: Mat Sort
SABER ADVANCED er modellen der var med til at etablere Wiley X som en pioner indenfor sikkerhedsbriller. Med denne model får du funktionalitet og holdbarhed i et semiramme design med justerbare teleskopstænger, der sikrer beskyttelsen af dine øjne. Afhængig af din aktivitet kan du vælge enten at bruge stængerne eller den medfølgende SABER ADVANCED Elastikrem, og kombineret med 360° næsestykket med en metaltrådskerne, justerbar så den passer til alle næsestørrelser og -former, så er du, uafhængig af din aktivitet, altid sikret komfort. Den er NVG kompatibel og fås i sæt med enten et, to eller tre glas, så du med SABER ADVANCED aldrig behøver at nøjes med middelmådighed.

GLAS: Magenta
Det magenta glas virker bedst i middel til svage lysforhold. De fremhæver kontrast, da de blokerer blåt lys (HEV), ligesom de også gør kontraster mere skarpe og lysner dit mål, samtidig med at de forbedrer dit dybdesyn. Et behageligt glas til brug i længere tid, hvilket gør dem ideelle til cykling, jagt og snesport.
100% UVA/UVB beskyttelse

HIGHLIGHTS:
SABER ADVANCED Elastikrem, Justerbart Næsestykke, Justerbare Teleskopstænger, NVG Kompatibel

STYRKEGLAS:
Kan laves med styrkeglas ved brug af indsats (PTX). Brug vores "Find forhandler" til at finde en Wiley X forhandler nær dig, som kan hjælpe dig med at lave dine styrkeglas. Du finder "Find forhandler" under Quick Links i bunden af siden.  
Vis mere

SABER ADVANCEDGlas: MagentaStel: Mat Sort

DKK 480,00 inkl. moms
  

På lager (Afsendes inden for 24 timer*)

Antal
Varenummer: 304
Specifikationer
SERIEChangeable
EGENSKABERANSI HVPBallistiskEN.166 FForberedt til Styrkeglas
OVERFLADEBEHANDLINGERHærdning
SPECIFIKATIONSARKSaber Advanced
Specifications Sheet
GLASFARVEMagenta
STELFARVEMat Sort
STELSTØRRELSEMedium - Xxl
STELMÅL44 / 25 / 120
LYSTRANSMISSION45%
PASFORMHigh-wrap: Basiskurve 7 (tætomsluttende stel)
Om Wiley X

I 1987 grundlagde den amerikanske veteran Myles Freeman Sr. Wiley X med en klar vision om at skabe verdens bedste sikkerhedsudstyr til militæret. Med tiden er virksomheden vokset og er blevet et af de førende brands. Vi anerkender også at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod vores øjnes sundhed, og det er derfor at vi har skabt nogle af de mest innovative, funktionelle og farvefremhævende solbriller i verden. Man kan roligt sige at sikkerhed er i vores DNA og at vi sætter standarderne for hvad du fortjener og kan forvente dig af dine sikkerheds- og solbriller.

Læs mere om Wiley X...

ISO 9001 Certificeret

© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu