Bio

HJEMBY
Mequinenza, Spainen

FAVORIT ENDEGREJ
Jeg synes det er vigtigt at man tilpasser sig den enkelte situation og fisk. Derfor har jeg ikke en favorit

FAVORIT FANGST
Hajer

SOCIALE MEDIER
Instagram
Facebook
Website

I 2019 flyttede jeg til ”et paradis på jorden” for at starte min egen forretning, og jeg fortryder intet!
At fiske har altid været en stor del af mit liv. Jeg er enebarn, så jeg var alene med mine forældre, da jeg voksede op. Derfor tog min far mig ofte med ud og fiske, og jeg elskede hvert et øjeblik af det. Han viste mig det smukke ved at fiske og de fantastiske oplevelser man kan få, når man bliver et med naturen.

Jeg kan ikke forklare hvorfor jeg elsker at fiske. Det er en kombination af alt – jeg er afhængig af det – så jeg er virkelig glad for, at min passion endte med at blive mit arbejde. Men, sådan har det ikke altid været. Efter folkeskolen læste jeg til mekaniker og arbejdede bagefter i et værksted, hvor jeg reparerede biler, men som 19-årig fik jeg et job som guide for fiskere. Der arbejdede jeg i 2,5 år, men tog tilbage til værkstedet for at reparere biler sammen med min far. Men! Det var ikke hvad jeg brændte for, så i 2019 flyttede jeg til Mequinenza for at starte min egen forretning – Erik Torres Fishing – og gik herfra fuldtid som en guide for fiskere.

Mequinenza er et af de bedste steder at fiske I Europa fordi vi har nogle enormt, unikke fisk, hvoraf de mest prominente er sandart, karpe, havtaske, havbars og aborre. Jeg hjælper folk med hvordan de fisker og hvor de skal fiske. Jeg elsker alt ved det, men især den glæde man kan se når de fanger deres drømmefisk – der er intet som den glæde. For mig er det at fiske en oplevelse og handler i mindre grad om selve fangsten. Derfor sætter vi også altid alle de fisk som vi fanger ud igen. En fisketur kan være lige så fantastisk om man fanger noget eller ej. Det handler om det uvisse, spændingen omkring det ukendte, der er under vandoverfladen. Det handler om at blive et med naturen og nyde øjeblikket – Det er en unik og magisk oplevelse. Jeg drømmer om at kan gøre det her for altid; At give den magiske oplevelse til alle og lave endnu flere ture for mine kunder ude i Europa, men også i Florida, hvor jeg rejser til hvert år for at fange fisk og hajer. Jeg ELSKER at fange hajer.

HVORFOR WILEY X?

For ca. 13 år siden deltog jeg i Verdensmesterskabet i Havkatfiskeri. Her lod en af mine kammerater, som også fisker, mig prøve et par Wiley X solbriller, og jeg blev blæst bagover. Jeg brugte dem hele tiden når jeg fiskede. Jeg postede nogle billeder med brillerne på Instagram og med tiden blev jeg en del af WX Ambassadør-holdet. Jeg kan ikke forestille mig at fiske uden dem. De er en essentiel del af mit job, da de gør det muligt for mig at se alle aspekter af fiskeoplevelsen. Jeg kan se hvad der sker under vandoverfladen og jeg elsker deres suveræne beskyttelse. Jeg er 100% sikker på, at mine øjne ikke bare er beskyttet mod solens stråler, men den høje kvalitet beskytter også mit syn mod vildfarende krog eller fiskestænger – de er så cool!

Favorit Produkter

 1. 1.820,00 kr. Inkl. moms

  Flere varianter

 2. 2.020,00 kr. Inkl. moms

  Flere varianter

 3. 2.020,00 kr. Inkl. moms

  Flere varianter

 4. 1.920,00 kr. Inkl. moms

  Flere varianter