Gabriel Rocha

Airsofter

 

Bio

HJEMBY
Lisssabon - Portugal

FAVORIT VÅBEN
Alle våben fra Specna Arma 

FAVORIT AIRSOFT BANE
Baner i Lissabon, hvor jeg kan spille med mit hold.

SOCIALE MEDIER:
Instagram
Facebook
Youtube

Våben og den militære verden har altid interesseret mig, selv da jeg var barn. Så det er måske ikke så overraskende, at jeg elsker en sport som Airsoft.
Jeg voksede op i Rio de Janeiro i Brasilien sammen med mine forældre og fem brødre. Jeg kommer ikke fra meget, men mine forældre gjorde alt hvad de kunne for, at vi skulle få en god uddannelse og en lykkelig barndom — det har i sidste ende har gjort mig til den mand jeg er i dag. Da jeg fyldte 18 år, blev jeg indkaldt til den Brasilianske hær, men jeg var allerede ved at planlægge min flytning til Portugal. Så efter 3 måneder i hæren flyttede jeg til Lissabon, hvor jeg har været siden.

I de sidste 13 år har jeg været leder af et autoværksted og jeg kan virkelig godt lide mit job, men min store passion er airsoft. Det hele startede til en paintball kamp i 2012, hvor jeg prøvede noget airsoft gear og jeg forelskede mig i sporten med det samme. Airsoft er en militær simulationssport, hvor hold deltager i simuleret kamp med autentiske militære våben og taktikker. Der er forskellige former for airsoft, men jeg foretrækker Milsim fordi det ligner virkelighedens militære operationer og situationer, som jeg netop identificerer mig selv med. Men! Airsoft er meget mere end sporten i sig selv. Det er kammeratskab og det er en sport, hvor ære er alfa og omega. Hvis du ikke respekterer de andre spillere og spiller med ære, så skal du slet ikke spille.

Jeg bruger min YouTube kanal til at rådgive nye spillere om hvordan de starter og hvilket udstyr de skal bruge. Det kan være en lidt dyr sport, så jeg guider nye spillere til hvordan de påbegynder airsoft uden at bruge alle deres penge på udstyr. Da jeg startede kendte jeg ingen i airsoft-miljøet, så jeg var meget på egen hånd. Derfor vil jeg gerne at mine sociale medieplatforme kan være en god guide til entusiaster og nybegyndere. Airsoft er min store passion, og udover at bruge min tid med min familie, venner og min 7-årige datter, som også allerede elsker airsoft, så bruger jeg alt min fritid på airsoft og at lave indhold til YouTube og Instagram – og jeg elsker alt ved det!   

Hvorfor Wiley X?

For mig er det den uovertrufne beskyttelse, som Wiley X brillerne har, der gør dem unikke og mit første valg. Jeg stødte på Wiley X da jeg søgte efter foretrukne brillebrands til airsoftere på YouTube, og efter at have hørt flere udtalelser om brandet fra andre airsoftere, vidste jeg med det samme, at Wiley X var brandet for mig! De tests de laver på deres briller for at sikre den bedste beskyttelse, er fantastisk — det giver mig en enorm ro, at jeg ved at mine briller er testet til de højeste sikkerhedsstandarder. 

Favorit Produkter

 1. 1.320,00 kr. Inkl. moms

  Flere varianter

 2. 1.180,00 kr. Inkl. moms

  Flere varianter

 3. 820,00 kr. Inkl. moms

  Flere varianter

 4. 1.920,00 kr. Inkl. moms

  Flere varianter