DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
Youth Force®
TESTS
GLASTYPE
STELFARVE
PASFORM
HOVEDSTØRRELSE
WX MODELLER
YOUTH FORCE® COLLECTIONS

Youth Force®

Design, udseende og kvalitet kombineret med cool faktor og fleksibilitet er nøgleordene for YOUTH FORCE® serien, som giver fuld beskyttelse til dem, der er vigtigst i vores liv - vores børn.

Alle YOUTH FORCE® modeller leveres med klart polykarbonat glas og er certificerede efter ASTM F803 sikkerhedsstandarden. Brillerne giver børnene optimalt syn samtidig med at de giver beskyttelse, når de foretrukne sports- og fritidsaktiviteter dyrkes.

Alle YOUTH FORCE® brillerne er forberedt til styrkeglas.

Om Wiley X

I 1987 grundlagde den amerikanske veteran Myles Freeman Sr. Wiley X med en klar vision om at skabe verdens bedste sikkerhedsudstyr til militæret. Med tiden er virksomheden vokset og er blevet et af de førende brands. Vi anerkender også at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod vores øjnes sundhed, og det er derfor at vi har skabt nogle af de mest innovative, funktionelle og farvefremhævende solbriller i verden. Man kan roligt sige at sikkerhed er i vores DNA og at vi sætter standarderne for hvad du fortjener og kan forvente dig af dine sikkerheds- og solbriller.

Læs mere om Wiley X...

ISO 9001 Certificeret

© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu