DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk

WILEY X EMEA LLC – HANDELSBETINGELSER, B2C

FIRMA INFORMATIONWiley X EMEA LLC
Organisationsform: LLC (Limited Liability Company)
CVR. nr. 30248252
Adresse: Wiley X EMEA LLC, Søndergade 8-10, 7570 Vemb, Danmark
E-mailadresse: info@wileyx.eu
Telefonnummer: +45 96930045

BETALING

Du kan enten betale med kort eller MobilePay. MobilePay løsningen gælder kun for vores kunder på det danske marked.

Betalings kort: American Express, Dankort. eDankort, JCB, Mastercard, Mastercard Debet, VISA, VISA Elektron, Maestro.

Der bliver ikke taget gebyr ved betaling med betalingskort.

MobilePay nummer:  943399

BANK ADRESSE
Danske Bank
Østergade 4
7500 Holstebro, Danmark

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

LEVERING I DANMARK

Wiley X EMEA LLC sender som udgangspunkt med GLS til danske privat- og erhvervskunder. Fragt udgiften varierer af størrelsen på ordren og modtager destinationen i Danmark. Fragt udgiften fremgår i bestillingsfasen og ligeledes på ordrebeskæftigelse, der tilsendes pr. e-mail, efter ordren er fuldført.

FORTRYDELSE

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare, eller 14 dage efter du får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved enten at sende en mail på info@wileyx.eu eller ringe på telefon +45 96 93 00 45. Du kan også benytte standardfortrydelsesformularen, som er vedhæftet din ordrebekræftelse. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Vi gør opmærksom på at du ikke kan fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Bemærk, at returnering med henblik på fortrydelse altid sker for købers egen regning.

Der er ingen fortrydelsesret på styrkebriller.

BESTILLING AF STYRKEBRILLER

Du skal, som køber af en styrkebrille, være I besiddelse af en recept på en synsprøve. Denne recept skal være lavet af en autoriseret optiker eller øjenlæge. Recepten må ikke være mere end 1½ år gammel.
Du skal informere Wiley X omkring eventuelle forhold, der kan give problemer ved brugen af briller. Wiley X kan ikke drages til ansvar for fejl i synsprøve resultatet. Rigtigheden af leverede styrker til Wiley X beror på dit eget ansvar. Wiley X vil altid stå inde for de oplyste brillestyrker, leveret ved bestilling af en styrkebrille.

RETURNERING

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Retur politik på kampagner

Produkter der bliver købt igennem en kampagne hvor der bliver anvendt enten gavekort eller rabatkupon kan ikke kombineres med andre gavekort, rabatkuponer eller tilbud.

En kampagne tilbyder ofte kunden et gratis produkt, tilbud som disse kan ikke blive byttet til andre Wiley X produkter og der gives ikke penge retur.

Hvis du derimod ønsker at benytte Wiley X’s generelle returnerings politik skal du returnere hele købet i den samme forsendelse og i original, ubrudt emballage.

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os tilbage. Her skal du anvende fortrydelsesformularen der er vedhæftet din ordrebekræftelse. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg, af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Dette gælder ikke for allerede bestilte styrkebriller.


HVIS DU FORTRYDER KØBET, SKAL VAREN SENDES TIL
Wiley X EMEA LLC
Søndergade 8-10
7570 Vemb, Danmark

Det er ikke muligt at aflevere varen på adressen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, uden porto eller lignende.

REKLAMATIONSRET

REKLAMATIONSRET
Købelovens regler vedrørende mangler er gældende ved varekøb.

Når du handler som forbruger på wileyx.eu har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, om¬byttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamations retten kan dog blive begrænset af varens naturlige holdbarhed. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere rettidigt efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget refunderer vi dine fragtomkostninger, dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi selv tilbyder. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

NOTE: LIGHT ADJUSTING – FARVESKIFTENDE GLAS. Ved køb af light adjusting/farveskiftende glas er reklamationsretten dog 18 måneder ved korrekt opbevaring. Reklamations retten kan dog blive begrænset af varens naturlige holdbarhed. Korrekt opbevaring betyder, at briller med farveskiftende glas skal i et etui og ikke ud¬sættes for UV-påvirkninger, når den ikke er i brug.

VAREN SENDES TIL

Wiley X EMEA LLC
Søndergade 8-10
7570 Vemb, Danmark

RETURNERING VED REKLAMATION
Når du vil returnere en vare grundet brugen af reklamationsretten, skal du udfylde vores online reklamations formular (findes på vores webside), hvor produktets fejl og billeder af dette, skal beskrives så detaljeret som muligt. Vi anbefaler at sende produktet/pakken via et fragtfirma, der understøtter track and trace system. Dette er for at sikre, at den pågældende pakke er blevet leveret til vores hovedkontor.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

PERSONDATAPOLITIK

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Wiley X EMEA LLC og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Web- og grafisk afdeling hos Wiley X EMEA er dataansvarlig.

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Som registreret hos Wiley X EMEA LLC har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til marketing@wileyx.eu

KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Wiley X kundeservice på telefon +45 96 93 00 45. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

CENTER FOR KLAGELØSNING
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr
Fortrydelsesformularen bliver vedhæftet din ordrebekræftelse.
Handelsbetingelser er senest opdateret den 23-06-2020

 


Om Wiley X

I 1987 grundlagde den amerikanske veteran Myles Freeman Sr. Wiley X med en klar vision om at skabe verdens bedste sikkerhedsudstyr til militæret. Med tiden er virksomheden vokset og er blevet et af de førende brands. Vi anerkender også at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod vores øjnes sundhed, og det er derfor at vi har skabt nogle af de mest innovative, funktionelle og farvefremhævende solbriller i verden. Man kan roligt sige at sikkerhed er i vores DNA og at vi sætter standarderne for hvad du fortjener og kan forvente dig af dine sikkerheds- og solbriller.

Læs mere om Wiley X...


© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu