DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
Youth Force®
Youth Force® Collections
STELFARVE
STEL TYPE
HOVEDSTØRRELSE
Modeller

Youth Force®

Design, udseende og kvalitet kombineret med cool faktor og fleksibilitet er nøgleordene for denne serie, som giver fuld beskyttelse til dem, der er vigtigst i vores liv - vores unge helte.

Alle Youth Force® modeller leveres med klart polycarbonat glas og er certificeret efter ASTM F803 sikkerhedsstandarden. Brillerne giver børnene optimalt syn samtidig med at de giver beskyttelse, når de foretrukne sports- og fritidsaktiviteter dyrkes.

Alle Youth Force® brillerne er forberedt til styrkeglas. For yderligere information kontakt jeres optiker.

Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu