DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
XL-1 AD Smoke/Clear/Light Rust<br />Matte Black Frame
Stel
Den nye og forbedrede XL-1 ADVANCED har nu dobbelt lag af gummi på brillestængerne og kommer med aftagelig Ultra Foam™ gasket. Denne briller har med sit tre-linsesæt gjort sig til fast inventar af sikkerhedsbriller for militær og politi enheder verden over. Med denne brille får du et robust og pålideligt værktøj der løser opgaven i at levere optimalt syn til topkarakter. The WX curved temple system provides you with a secure and comfort feeling that allows you to move fast and quickly without compromise the safety the eyewear provide.

Clear Lens
Beskytter dine øjne og øjenomgivelserne. Glasset er fremstillet af polykarbonat, som er et meget stærkt og splintfrit materiale.
Brilleglassene er desuden behandlet med flere coatings, der gør dem modstandsdygtige over for ridser.
Den maksimale lysgennemgang sørger for at du oplever omgivelsernes faktiske farver. Gode i overskyede omgivelser, ved daggry, i skumringen og ved indendørs brug.
Filtrerer 11% af det synlige lys. Beskytter mod alle skadelige UVA og UVB-stråler.

Smoke Grey
Linsen absorberer alle farver ens, hvilket giver samme farveforståelse som uden solbriller. Perfekt til stærkt sollys. Maksimal reduktion af blænding. Glasset er fremstillet af polykarbonat, som er et meget stærkt og splintfrit materiale.
Brilleglassene er desuden behandlet med flere coatings, der gør dem modstandsdygtige over for ridser. Filtrerer 80-86% af det synlige lys. Beskytter mod alle skadelige UVA og UVB-stråler.

Light Rust
Linsen filtrerer det meste af det blå lys, som er hovedårsagen til blænding og uklart syn forårsaget af lyset. Giver forbedret kontrast i lav til medium lysforhold. Glasset er fremstillet af polykarbonat, som er et meget stærkt og splintfrit materiale.
Brilleglassene er desuden behandlet med flere coatings, der gør dem modstandsdygtige over for ridser. Filtrerer 40% af det synlige lys. Beskytter mod alle skadelige UVA og UVB-stråler.
Vis mere

XL-1 AD Smoke/Clear/Light Rust
Matte Black Frame

DKK 1.195,00 inkl. moms
  

På lager (Afsendes inden for 24 timer*)

Antal
Varenummer: 292
Specifikationer
EGENSKABERANSI HVPEN.166 FRX Ready
COATINGSHard CoatingAnti Fog
SPEC SHEETXL-1 ADV
Specifications Sheet
BALLISTISK
NSN4240-22-629-0997
GASKET
GLASFARVESmoke Grey, Clear & Light Rust
STELFARVEMatte Black
STELSTØRRELSESmall-Large
STELMÅL62/17/122
TRANSMISSIONSG: 15% / CL: 90% / LR: 60%
Idéer
Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu