DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
XL-1 AD Smoke/Clear<br />Matte Black Frame
Stel
Den nye og forbedrede XL-1 ADVANCED har nu dobbelt lag af gummi på brillestængerne og kommer med aftagelig Ultra Foam™ gasket. Denne briller har med sit to-linsesæt gjort sig til en af de mest brugte sikkerhedsbriller for militær og politi enheder verden over. Med denne brille får du et robust og pålideligt værktøj der løser opgaven i at levere optimalt syn til topkarakter. De kurvede WX brillestænger leverer en sikker og komfortabel oplevelse følelse der tillader hurtige bevægelser uden at gå på kompromis med den sikkerhed brillen leverer.

Smoke Grey
Absorberer alle farver ens, hvilket giver samme farveforståelse som uden solbriller. Perfekt til stærkt sollys. Maksimal reduktion af blænding.  Polykarbonat glas, som er et meget stærkt og splintfrit materiale. Brilleglassene er desuden behandlet med flere coatings, der gør dem modstandsdygtige over for ridser. Filtrerer 80-86% af det synlige lys. Beskytter mod alle skadelige UVA og UVB-stråler.

Clear
Beskytter dine øjne og øjenomgivelserne. Polykarbonat glas er et meget stærkt og splintfrit materiale. Brilleglassene er desuden behandlet med flere coatings, der gør dem modstandsdygtige over for ridser. Den maksimale lysgennemgang sørger for at du oplever omgivelsernes faktiske farver. Gode i overskyede omgivelser, ved daggry, i skumringen og ved indendørs brug. Filtrerer 11% af det synlige lys. Beskytter mod alle skadelige UVA og UVB-stråler.
Vis mere

XL-1 AD Smoke/Clear
Matte Black Frame

DKK 1.045,00 inkl. moms
  

På lager (Afsendes inden for 24 timer*)

Antal
Varenummer: 291
Specifikationer
EGENSKABERANSI HVPEN.166 FRX Ready
COATINGSHard CoatingAnti Fog
SPEC SHEETXL-1 ADV
Specifications Sheet
BALLISTISK
NSN4240-01-504-1037
GASKET
GLASFARVESmoke Grey & Clear
STELFARVEMatte Black
STELSTØRRELSESmall-Large
STELMÅL62/17/122
TRANSMISSIONSG: 15% / CL: 90%
Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu