DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk

X-LAB - TOTAL LØSNING FOR STØRRE VIRKSOMHEDER

TOTAL BESKYTTELSE AF MEDARBEJDERNES ØJNE & ØRER

X-LAB totalkonceptet tilbyder større danske virksomheder individuelt fremstillet beskyttelsesudstyr til deres medarbejderes øjne og ører. X-LAB er en mobil enhed med moderne synsprøve- og afstøbningsudstyr, der servicerer virksomheden på virksomhedens egen adresse. Synsprøve og afstøbning af medarbejdernes øjne og ører udføres af autoriserede Wiley X optikere – Nemt, bekvemt og sikkert.


vejen til sikring af øjne og ører


X-LAB TILBYDER:

  • Smarte sikkerhedsbriller til kvinder og mænd
  • Synsprøve og service foretages på virksomheden
  • Sikkerhedsbriller med styrkeglas
  • Sikkerhedsbriller uden styrke – evt. med firmalogo
  • Afstøbning af Phonak høreværn på virksomheden
  • Brilleglas til åndedrætsværn (Dräger/Honeywell)
  • Skærmbriller


Desuden tilbyder X-LAB
  • Wiley X sikkerhedsbriller uden styrke
  • Mulighed for private label briller- Individuelle sikkerhedsbriller uden styrke tilpasset din virksomheds farver og logo

HVEM BRUGER X-LAB TOTAL LØSNINGEN


SIKKERHEDSBRILLER MED STYRKEGLAS

Et stærkt og fleksibelt brillesortiment i et cool og moderne design med optimal sikkerhed, komfort og pasform. Et bredt og alsidigt udvalg af modeller og størrelser sikrer, at vores optiker altid kan finde den rette styrkebrille til medarbejderen mht. pasform og egenskaber. Med et unikt Rim System på udvalgte modeller kan vi tilgodese medarbejdere med høje styrker uden at sikkerhedsbrillens cool og moderne look forringes.  
Udvalgte modeller monteres med en styrkeindsats for bevarelse af brillens fleksible egenskaber.

Stellene er fremstillet i TR90 nylon og fås i flere smarte farver. Vi tilbyder en bred pallette af klare, farvede og farveskiftende styrkeglas afhængigt af ønske og anvendelsesområde. Brillerne leveres i et lækkert sort etui, medfølgende pudseklud og brillesnor/rem efter behov.

Hele Wiley X sikkerhedsbrille sortimentet er testet og certificeret efter den amerikanske sikkerhedsnorm ANSI Z-87 og den europæiske sikkerhedsnorm EN.166.

SKÆRMBRILLER

Se godt og se godt ud på arbejde!
Trætte øjne og manglende koncentrationsevne kan ved længerevarende skærmarbejde afhjælpes med en god skærmbrille. Ved mere end 2 timers dagligt computerarbejde kan dine øjne have behov for skærmbriller.

X-LAB tilbyder et bredt udvalg af stel i høj kvalitet, der alle løbende fornyes for at følge tidens mode og trend. Den klassiske sorte herrebrille i stål, den smarte multifarvede acetatbrille eller den superlette og elegante titaniumbrille.

Alle briller leveres i et lækkert etui og med pudseklud.

STYRKEGLAS TIL ÅNDEDRÆTSVÆRN

Kombinationen af brillebrugere og åndedrætsværn er ikke længere umuligt. Synet svigtes ikke og samtidig bevares bevægelsesfriheden.

En specialdesignet indsats monteret med styrkeglas, der passer til åndedrætsværnet, er den ideelle og mest optimale løsning.

Styrkeglassene leveres med en Glacier Plus coating, der bl.a. indeholder UV400 beskyttelse og en super anti-refleksbehandling for minimering af generende reflekser, som brugeren vil opleve fra åndedrætsværnets frontglas. Denne coating letter også renholdelsen af glassene, da fedt og fugt vil prelle af, og dermed forlænges glassenes levetid.

Wiley X leverer specialdesignede styrkeindsatser til ånde-drætsværn fra Dräger (FPS 7000, Panorama og X-plore) og Honeywell (OPTI-FIT).

PHONAK HØREVÆRN

Undgå generne ved brugen af konventionelle høreværn eller ørepropper. Ingen trykken på siden af hovedet eller svedgener, ingen fornemmelse af ubehag eller trykken i øret eller behov for, at øret skal slappe af.

PHONAK høreværn er et lille diskret individuelt formstøbt høreværn, der er anvendeligt til mange formål. Høreværnets lille størrelse fremhæver dets egnethed sammen med andet beskyttelsesudstyr som sikkerhedsbriller, åndedrætsværn, visirer og hjelme.

PHONAK SERENITY er en serie af lette modulopbyggede høreværn, der på forskellig vis enten kan yde en statisk eller en dynamisk beskyttelse mod støj. Mulighed for anvendelse sammen med mobiltelefon eller radio.

PHONAK DOT høreværn er det enkle klassiske høreværn, der kan dæmpe støj i alle situationer.
Afstøbningen foretages af uddannet personale under rolige forhold med sterilt udstyr. Inden en afstøbning påbegyndes, undersøges patientens øre grundigt for at sikre, at der ikke er medicinske/fysiske forhold, der kræver en specialisthenvisning. Patienter med tidligere øreproblemer må forvente en henvisning.

KONTAKT OS FOR AT KOMME GODT I GANG ...


Om Wiley X

I 1987 grundlagde den amerikanske veteran Myles Freeman Sr. Wiley X med en klar vision om at skabe verdens bedste sikkerhedsudstyr til militæret. Med tiden er virksomheden vokset og er blevet et af de førende brands. Vi anerkender også at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod vores øjnes sundhed, og det er derfor at vi har skabt nogle af de mest innovative, funktionelle og farvefremhævende solbriller i verden. Man kan roligt sige at sikkerhed er i vores DNA og at vi sætter standarderne for hvad du fortjener og kan forvente dig af dine sikkerheds- og solbriller.

Læs mere om Wiley X...


© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu