DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk

X-LAB - TOTAL LØSNING FOR STØRRE VIRKSOMHEDER

TOTAL BESKYTTELSE AF MEDARBEJDERNES ØJNE & ØRER

Wiley X-LAB er et totalkoncept, der tilbydes større danske virksomheder, der ønsker at beskytte deres medarbejderes syns- og høresanser. Wiley X-LAB er en mobil enhed med top-moderne synsprøve- og afstøbningsudstyr, der servicerer virksomheden on-site. Her udfører vores egne autoriserede optikere synsprøver på medarbejderen og/eller afstøbningen af medarbejderens ører. Nemt, effektivt og sikkert.

X-LAB TILBYDER INDIVIDUELT FREMSTILLEDE:

  • Wiley X sikkerhedsbriller med styrkeglas
  • Skærmbriller
  • Styrkeindsats til Honeywell åndedrætsværn
  • Styrkeindsats til Dräger åndedrætsværn
  • SONOVA høreværn (Statisk & Dynamisk)


Desuden tilbyder Wiley X-LAB
  • Wiley X sikkerhedsbriller uden styrke
  • Mulighed for private label briller- Individuelle sikkerhedsbriller uden styrke tilpasset din virksomheds farver og logo

 

HVEM BRUGER X-LAB TOTAL LØSNINGEN


SIKKERHEDSBRILLER MED STYRKEGLAS

Et stærkt og fleksibelt brillesortiment i et cool og moderne design med optimal sikkerhed, komfort og pasform. Et bredt og alsidigt udvalg af modeller og størrelser sikrer, at vores optiker altid kan finde den rette styrkebrille til medarbejderen mht. pasform og egenskaber. Med et unikt Rim System på udvalgte modeller kan vi tilgodese medarbejdere med høje styrker uden at sikkerhedsbrillens cool og moderne look forringes.  
Udvalgte modeller monteres med en styrkeindsats for bevarelse af brillens fleksible egenskaber.

Stellene er fremstillet i TR90 nylon og fås i flere smarte farver. Vi tilbyder en bred pallette af klare, farvede og farveskiftende styrkeglas afhængigt af ønske og anvendelsesområde. Brillerne leveres i et lækkert sort etui, medfølgende pudseklud og brillesnor/rem efter behov.

Hele Wiley X sikkerhedsbrille sortimentet er testet og certificeret efter den amerikanske sikkerhedsnorm ANSI Z-87 og den europæiske sikkerhedsnorm EN.166.

SKÆRMBRILLER

Se godt og se godt ud på arbejde!
Trætte øjne og manglende koncentrationsevne kan ved længerevarende skærmarbejde afhjælpes med en god skærmbrille. Ved mere end 2 timers dagligt computerarbejde kan dine øjne have behov for skærmbriller.

X-LAB tilbyder et bredt udvalg af stel i høj kvalitet, der alle løbende fornyes for at følge tidens mode og trend. Den klassiske sorte herrebrille i stål, den smarte multifarvede acetatbrille eller den superlette og elegante titaniumbrille.

Alle briller leveres i et lækkert etui og med pudseklud.

STYRKEGLAS TIL ÅNDEDRÆTSVÆRN

Brillebrugere med åndedrætsværn – er ikke længere en umulighed. Bevægelsesfriheden, synet og maskens beskyttelsesevne bevares, og brugeren udsættes ikke for svigt.

En specialdesignet indsats der passer til åndedrætsværnet, hvori styrkeglassene med medarbejderens egne styrker monteres, er den ideelle og mest optimale løsning.

Vi leverer specialdesignede styrkeindsatser til følgende åndedrætsværn:
  • Dräger
  • Honeywell
  • Sonova (Phonak)

SONOVAHØREVÆRN (STATISK & DYNAMISK)

SONOVA høreværn er et lille diskret individuelt formstøbt høreværn, der er anvendeligt til mange formål. Undgå generne ved brugen af konventionelle høreværn eller ørepropper. Ingen trykken på siden af hovedet eller svedgener, ingen fornemmelse af ubehag eller trykken i øret eller behov for, at øret skal slappe af.
Høreværnets lille størrelse fremhæver dets egnethed sammen med andet beskyttelsesudstyr som sikkerhedsbriller, åndedrætsværn, visirer og hjelme.  

Høreværnene kan udelukke støj på mange niveauer og differentiere mellem eksempelvis konstante støjgener og impulsstøj. Ved anvendelse af forskellige filtre i høreværnene opnås den ønskede dæmpning til det givne anvendelsesområde.

Med en effektiv hørebeskyttelse øges brugerens fysiske og psykiske velvære, samtidig med at koncentrationsevnen øges markant.

DOT høreværn er det enkle klassiske høreværn, der med mekaniske og/eller akustiske filtre alene eller kombineret kan dæmpe støj i alle situationer.
DOT høreværn er fremstillet i blød medicinsk silikone. De er hygiejniske og nemme at renholde.

SERENITY er en serie af lette fleksible modulopbyggede høreværn. Hørebeskyttelsessystemet anvender udskiftelige akustiske filtre, der tillader ændringer i støjdæmpningen, samtidig med at de kan anvendes sammen med mobiltelefon eller radio. Denne serie af høreværn fremstilles i klinisk nylon, der er et let og behageligt materiale. Materialets hårdhed og modstandsdygtighed overfor blandt andet kemiske stoffer og høj varmepåvirkning, giver det en lang levetid.

KONTAKT OS FOR AT KOMME GODT I GANG ...Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.© 2017 Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu
0