DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
WX VAPOR COMM 2.5, Glas: Grå/Klar/Lys Orange, Stel: Mat Sandfarve
Frygtløshed, dristighed og alsidighed!
WX VAPOR fusionerer dens lette stel med et aggressivt design og et uovertruffet synsfelt for at give dig et unikt og dristigt look med en masse alsidighed. Det fleksible stel garanterer en pasform der matcher alle hovedstørrelser, og det justerbare Twist Lock næsestykke sikrer et suverænt greb under næsten alle aktiviteter. De tynde COMM-stænger giver en så behagelig pasform, når du bruger høreværn eller andre øremonterede kommunikationsenheder, at man næsten ikke bemærker, at man har dem på, så du kan forblive fokuseret hele dagen. Modellen kan fås med et sæt af enten to eller tre glas, så du kan tilpasse dig de forskellige lysforhold og miljøer. Designet med fokus på stil og komfort vil WX VAPOR beskytte dig mod det uforudsigelige.

GLAS:
Grå
De grå glas absorberer alle farver jævnt, så du bevarer den samme farveopfattelse, som uden brug af solbriller. De er perfekte under lyse lysforhold, da de sikrer en maksimal reduktion af genskær, og er ideelle til alle udendørsaktiviteter i solrigt vejr, inklusiv golf, løb og cykling.
100% UVA/UVB beskyttelse

Klar
Med de klare glas får du maksimal lystransmission, så du kan se de præcise farveværdier. Ideel til brug i diset/tåget og overskyet vejr, ved tusmørke og daggry samt indendørs. Perfekte til indendørs sport som fx squash, tennis, håndbold og futsal, samt til jagt i de lyse morgentimer.
100% UVA/UVB beskyttelse

Lys Orange
Det lyse orange glas bortfiltrer det meste blå lys (HEV), som er hoved komponenten i genskær og dis. De fremhæver kontrast i middel til svage lysforhold, hvilket gør dem ideelle til mange udendørs- og indendørs aktiviteter, fx jagt, løb, cykling, ski, snowboarding, basketball, håndbold og tennis.
100% UVA/UVB beskyttelse

HIGHLIGHTS:
Brillesnor, Justerbar Twist Lock Næsestykke, COMM-Stænger, Udskiftelige Glas

STYRKEGLAS:
Kan laves med styrkeglas ved brug af indsats (TLRX). Brug vores "Find forhandler" til at finde en Wiley X forhandler nær dig, som kan hjælpe dig med at lave dine styrkeglas. Du finder "Find forhandler" under Quick Links i bunden af siden.  
Vis mere

WX VAPOR COMM 2.5Glas: Grå/Klar/Lys OrangeStel: Mat Sandfarve

DKK 1.195,00 inkl. moms
   Midlertidigt ikke på lager
Varenummer: 3562
Specifikationer
SERIEChangeable
EGENSKABERANSI HVPEN.166 FForberedt til StyrkeglasBallistisk A
OVERFLADEBEHANDLINGERHærdningAnti-Dug
SPECIFIKATIONSARKWX Vapor Comm 2.5
Specifications Sheet
GLASFARVEGrå + Klar + Lys Orange
STELFARVEMat Sandfarve
STELSTØRRELSESmall - Xxl
STELMÅL44 / 24 / 135
LYSTRANSMISSIONG:15% / KL:89% / LO:52%
PASFORMHigh-wrap: Basiskurve 7 (tætomsluttende stel)
Idéer
Om Wiley X

I 1987 grundlagde den amerikanske veteran Myles Freeman Sr. Wiley X med en klar vision om at skabe verdens bedste sikkerhedsudstyr til militæret. Med tiden er virksomheden vokset og er blevet et af de førende brands. Vi anerkender også at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod vores øjnes sundhed, og det er derfor at vi har skabt nogle af de mest innovative, funktionelle og farvefremhævende solbriller i verden. Man kan roligt sige at sikkerhed er i vores DNA og at vi sætter standarderne for hvad du fortjener og kan forvente dig af dine sikkerheds- og solbriller.

Læs mere om Wiley X...

ISO 9001 Certificeret

© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu