DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
WX VALOR 2.5, Glas: Polaroid Grå, Stel: Mat Sort
Tag udfordringen op!
Om du er på skydebanen eller på jagt, så er WX VALOR et genialt valg. Brillen kommer med et sæt af enten en, to eller tre udskiftelige glas, så du kan tilpasse dig de forskellige miljøer og lysforhold du møder. Vi har givet det holdbare semiramme stel et slankt og moderne design, og belagt næsepuderne med gummi samt inkorporeret diskrete linjer og kurver på stængerne, hvis ender vi dertil har belagt med gummi, alt sammen for at give dig en sikker og behagelig pasform med et sporty udtryk. WX VALOR giver et let og enkelt look, der passer til enhver aktivitet.

GLAS:
Polaroid Grå
Med disse glas opnår du et bedre syn og dine øjne overanstrenges ikke, hvilket sikrer en mere komfortabel følelse. Glassene reducerer genskær, hvilket gør dem ideelle til vandaktiviteter, da det er lettere at se ned i vandet. Dertil giver de den bedste klarhed, ligesom de også blokerer blændende genskær, samtidig med, at de bevarer skarpheden. Glassene er ideelle til brug ved dagens første og sidste lys, fiskeri, jagt og motorcykelkørsel.
100% UVA/UVB beskyttelse
Basis glasfarve: Grå

HIGHLIGHTS:
Leash Cord, Gummibelagte Næsepuder, Gummibelagte Stænger, Udskiftelige Glas

STYRKEGLAS:
Kan laves med styrkeglas. Alt du skal gøre er at finde en Wiley X forhandler nær dig, som kan hjælpe dig med at lave styrkeglas. Så nemt er det.
Vis mere

WX VALOR 2.5Glas: Polaroid GråStel: Mat Sort

DKK 1.420,00 inkl. moms
  

På lager (Afsendes inden for 24 timer*)

Antal
Varenummer: CHVAL08
Specifikationer
SERIEChangeable
EGENSKABERANSI HVPEN.166 SPolaroidForberedt til StyrkeglasBallistisk A
OVERFLADEBEHANDLINGERHærdningHydrofobiskAnti-Refleks
SPECIFIKATIONSARKWX Valor 2.5
Specifications Sheet
GLASFARVEPolaroid Grå
STELFARVEMat Sort
STELSTØRRELSESmall - Large
STELMÅL70 / 18 / 120
LYSTRANSMISSION15%
PASFORMHigh-wrap: Basiskurve 8 (tætomsluttende stel)
Idéer
Om Wiley X

I 1987 grundlagde den amerikanske veteran Myles Freeman Sr. Wiley X med en klar vision om at skabe verdens bedste sikkerhedsudstyr til militæret. Med tiden er virksomheden vokset og er blevet et af de førende brands. Vi anerkender også at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod vores øjnes sundhed, og det er derfor at vi har skabt nogle af de mest innovative, funktionelle og farvefremhævende solbriller i verden. Man kan roligt sige at sikkerhed er i vores DNA og at vi sætter standarderne for hvad du fortjener og kan forvente dig af dine sikkerheds- og solbriller.

Læs mere om Wiley X...

ISO 9001 Certificeret

© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu