DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
WX ULTRA, Glas: Brun Gradient, Stel: Blank Transparent Brun/Transparent
Udtryk selvtillid!
WX ULTRA sikrer dig et ultra-stilfuldt look til din hverdag. Med det tidløse design, cat eye stel og gummibelagte næsepuder er du sikret et fantastisk look, men også en uovertruffen pasform, der sikrer din komfort hele dagen. Udover det elegante udtryk kommer den med vores Sideskjold, som nemt kan påsættes eller tages af, hvilket tilføjer en ekstra dimension til brillens overordnede beskyttelsesevne. Med dens klassiske, smarte og kvalitetsbetonede look er WX ULTRA den ideelle solbrille for dig, som vil gøre et ultra-indtryk.

GLAS: Brun Gradient
Det brune gradient glas er ideelt til hverdagsbrug og de fleste udendørsaktiviteter. De fungerer som et værn for ovenlys mens de tillader større synlighed i bunden af glasset, hvilket gør dem perfekte til hverdagsbrug ligegyldigt om du kører bil, spadserer ned ad gaden eller cykler.
100% UVA/UVB beskyttelse

HIGHLIGHTS:
Brillesnor, Aftagelige Sideskjold, Ekstra Sideskjold til permanent montering, Gummibelagte Næsepuder

STYRKEGLAS:
Kan laves med styrkeglas. Brug vores "Find forhandler" til at finde en Wiley X forhandler nær dig, som kan hjælpe dig med at lave dine styrkeglas. Du finder "Find forhandler" under Quick Links i bunden af siden.
Vis mere

WX ULTRAGlas: Brun GradientStel: Blank Transparent Brun/Transparent

DKK 995,00 inkl. moms
  

På lager (Afsendes inden for 24 timer*)

Antal
Varenummer: AC6ULT02
Specifikationer
SERIEActive
EGENSKABERANSI HVPForberedt til Styrkeglas
OVERFLADEBEHANDLINGERHærdning
GLASFARVEBrun Gradient
STELFARVEBlank Transparent Brun / Transparent
STELSTØRRELSESmall - Medium
STELMÅL51 / 20 / 137
LYSTRANSMISSION22%
PASFORMMedium-wrap: Basiskurve 6 (let buet stel)
Om Wiley X

I 1987 grundlagde den amerikanske veteran Myles Freeman Sr. Wiley X med en klar vision om at skabe verdens bedste sikkerhedsudstyr til militæret. Med tiden er virksomheden vokset og er blevet et af de førende brands. Vi anerkender også at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod vores øjnes sundhed, og det er derfor at vi har skabt nogle af de mest innovative, funktionelle og farvefremhævende solbriller i verden. Man kan roligt sige at sikkerhed er i vores DNA og at vi sætter standarderne for hvad du fortjener og kan forvente dig af dine sikkerheds- og solbriller.

Læs mere om Wiley X...

ISO 9001 Certificeret

© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu