DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
WX SAINT, Glas: Grå/Klar/Lys Orange, Stel: Mat Sort
Bevæg dig hurtigt og effektivt, uden at gå på kompromis med din sikkerhed!
Med den mindste pasform med semiramme design i vores Changeable serie kombinerer WX SAINTs sporty attitude og cool design, inklusiv dens gummibelagte stænger og næsepuder, der sikrer glidfri komfort og pasform, dens talent for at beskytte med komfort og stil. Har du brug for at tilpasse dig forskellige lysforhold? Intent problem! WX SAINT kommer enten med et sæt på et, to eller tre glas, så du hurtigt og enkelt kan udskifte dine glas til at matche dine behov.

GLAS:
Grå
De grå glas absorberer alle farver jævnt, så du bevarer den samme farveopfattelse, som uden brug af solbriller. De er perfekte under lyse lysforhold, da de sikrer en maksimal reduktion af genskær, og er ideelle til alle udendørsaktiviteter i solrigt vejr, inklusiv golf, løb og cykling.
100% UVA/UVB beskyttelse

Klar
Med de klare glas får du maksimal lystransmission, så du kan se de præcise farveværdier. Ideel til brug i diset/tåget og overskyet vejr, ved tusmørke og daggry samt indendørs. Perfekte til indendørs sport som fx squash, tennis, håndbold og futsal, samt til jagt i de lyse morgentimer.
100% UVA/UVB beskyttelse

Lys Orange
Det lyse orange glas bortfiltrer det meste blå lys (HEV), som er hoved komponenten i genskær og dis. De fremhæver kontrast i middel til svage lysforhold, hvilket gør dem ideelle til mange udendørs- og indendørs aktiviteter, fx jagt, løb, cykling, ski, snowboarding, basketball, håndbold og tennis.
100% UVA/UVB beskyttelse

HIGHLIGHTS:
Brillesnor, Gummibelagte Næsepuder, Gummibelagte Stænger, Udskiftelige Glas

STYRKEGLAS:
Kan laves med styrkeglas. Brug vores "Find forhandler" til at finde en Wiley X forhandler nær dig, som kan hjælpe dig med at lave dine styrkeglas. Du finder "Find forhandler" under Quick Links i bunden af siden.  
Vis mere

WX SAINTGlas: Grå/Klar/Lys OrangeStel: Mat Sort

DKK 1.320,00 inkl. moms
  

På lager (Afsendes inden for 24 timer*)

Antal
Varenummer: CHSAI06
Specifikationer
SERIEChangeable
EGENSKABERANSI HVPBallistiskEN.166 SForberedt til Styrkeglas
OVERFLADEBEHANDLINGERHærdning
SPECIFIKATIONSARKWX Saint
Specifications Sheet
NSN4240-22-632-7427
GLASFARVEGrå + Klar + Lys Orange
STELFARVEMat Sort
STELSTØRRELSESmall - Medium
STELMÅL68 / 16 / 114
LYSTRANSMISSIONG:15% / KL: 89% / LO:52%
PASFORMHigh-wrap: Basiskurve 8 (tætomsluttende stel)
Idéer
Om Wiley X

I 1987 grundlagde den amerikanske veteran Myles Freeman Sr. Wiley X med en klar vision om at skabe verdens bedste sikkerhedsudstyr til militæret. Med tiden er virksomheden vokset og er blevet et af de førende brands. Vi anerkender også at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod vores øjnes sundhed, og det er derfor at vi har skabt nogle af de mest innovative, funktionelle og farvefremhævende solbriller i verden. Man kan roligt sige at sikkerhed er i vores DNA og at vi sætter standarderne for hvad du fortjener og kan forvente dig af dine sikkerheds- og solbriller.

Læs mere om Wiley X...

ISO 9001 Certificeret

© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu