DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
WX ROGUE COMM, Glas: Grå/Klar/Lys Orange, Stel: Mat Sandfarve
Absolut beskyttelse og uendelig komfort!
WX ROGUE COMM sætter en ny standard for sikkerhedsbriller. De tynde COMM-stænger i et kurvet stangsystem, der passer perfekt under dine høreværn eller andre øremonterede kommunikationsenheder, kombineret med det justerbare 360° næsestykke, semiramme designet og det lette stel sikrer, at du har en superbehagelig pasform. WX ROGUE COMM kommer med tre udskiftelige glas i forskellige farver, hvilket gør den ideel til alle lysforhold du møder, så du lige meget hvad kan holde fokus hele dagen.

GLAS:
Grå
De grå glas absorberer alle farver jævnt, så du bevarer den samme farveopfattelse, som uden brug af solbriller. De er perfekte under lyse lysforhold, da de sikrer en maksimal reduktion af genskær, og er ideelle til alle udendørsaktiviteter i solrigt vejr, inklusiv golf, løb og cykling.
100% UVA/UVB beskyttelse

Klar
Med de klare glas får du maksimal lystransmission, så du kan se de præcise farveværdier. Ideel til brug i diset/tåget og overskyet vejr, ved tusmørke og daggry samt indendørs. Perfekte til indendørs sport som fx squash, tennis, håndbold og futsal, samt til jagt i de lyse morgentimer.
100% UVA/UVB beskyttelse

Lys Orange
Det lyse orange glas bortfiltrer det meste blå lys (HEV), som er hoved komponenten i genskær og dis. De fremhæver kontrast i middel til svage lysforhold, hvilket gør dem ideelle til mange udendørs- og indendørs aktiviteter, fx jagt, løb, cykling, ski, snowboarding, basketball, håndbold og tennis.
100% UVA/UVB beskyttelse

HIGHLIGHTS:
Elastikrem med Gummiender, Justerbart Næsestykke, COMM-stænger, Udskiftelige Glas

STYRKEGLAS:
Kan laves med styrkeglas ved brug af indsats (PTX). Brug vores "Find forhandler" til at finde en Wiley X forhandler nær dig, som kan hjælpe dig med at lave dine styrkeglas. Du finder "Find forhandler" under Quick Links i bunden af siden.
Vis mere

WX ROGUE COMMGlas: Grå/Klar/Lys OrangeStel: Mat Sandfarve

DKK 1.320,00 inkl. moms
   Midlertidigt ikke på lager
Varenummer: 2862
Specifikationer
SERIEChangeable
EGENSKABERANSI HVPBallistiskEN.166 FForberedt til Styrkeglas
OVERFLADEBEHANDLINGERHærdningAnti-Dug
SPECIFIKATIONSARKWX Rogue Comm
Specifications Sheet
NSN4240-22-629-0776
GLASFARVEGrå + Klar + Lys Orange
STELFARVESandfarve
STELSTØRRELSESmall - Xxl
STELMÅL44 / 25 / 120
LYSTRANSMISSIONG:15% / KL:89% / LO:52%
PASFORMHigh-wrap: Basiskurve 7 (tætomsluttende stel)
Idéer
Om Wiley X

I 1987 grundlagde den amerikanske veteran Myles Freeman Sr. Wiley X med en klar vision om at skabe verdens bedste sikkerhedsudstyr til militæret. Med tiden er virksomheden vokset og er blevet et af de førende brands. Vi anerkender også at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod vores øjnes sundhed, og det er derfor at vi har skabt nogle af de mest innovative, funktionelle og farvefremhævende solbriller i verden. Man kan roligt sige at sikkerhed er i vores DNA og at vi sætter standarderne for hvad du fortjener og kan forvente dig af dine sikkerheds- og solbriller.

Læs mere om Wiley X...

ISO 9001 Certificeret

© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu