DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
WX PEAK, Glas: Sølv Flash, Stel: Mat Sort
Din præstation er klar til at peake!
Bjergtoppen venter på dig og med WX PEAK vil du være klar til at opleve det hele. High-wrap stellet stopper lys for at genere dit perifere synsfelt og dermed irritere dit udsyn, mens de gummibelagte næsepuder sikrer, at solbrillen bliver hvor de skal. De beskedne designelementer på midten af stængerne tilføjer visuel øjefang og en smule flair til den rektangulære form, mens det overordnede slanke, firkantede design sikrer, at du med WX PEAK er beskyttet med stil.

GLAS: Sølv Flash
Sølv Flash er nogle af de mørkeste glas hos Wiley X. De grå glas er dækket af et multi-overfladebehandlet Z-Oxide spejl, som reducerer genskær, hvilket gør dem supergode under lyse forhold. De absorberer alle farver jævnt mens de samtidig bevarer den samme farveopfattelse som uden brug af solbriller.
100% UVA/UVB beskyttelse
Basis glasfarve: Grå

HIGHLIGHTS:
Brillesnor, Gummibelagte Næsepuder

STYRKEGLAS:
Kan laves med styrkeglas. Brug vores "Find forhandler" til at finde en Wiley X forhandler nær dig, som kan hjælpe dig med at lave dine styrkeglas. Du finder "Find forhandler" under Quick Links i bunden af siden.  
Vis mere

WX PEAKGlas: Sølv FlashStel: Mat Sort

DKK 1.140,00 inkl. moms
  

På lager (Afsendes inden for 24 timer*)

Antal
Varenummer: ACPEA06
Specifikationer
SERIEActive
EGENSKABERANSI HVPEN.166 SForberedt til Styrkeglas
OVERFLADEBEHANDLINGERHærdning
GLASFARVESølv Flash
STELFARVEMat Sort
STELSTØRRELSEMedium - Large
STELMÅL65 / 15 / 130
LYSTRANSMISSION14%
PASFORMHigh-wrap: Basiskurve 8 (tætomsluttende stel)
Om Wiley X

I 1987 grundlagde den amerikanske veteran Myles Freeman Sr. Wiley X med en klar vision om at skabe verdens bedste sikkerhedsudstyr til militæret. Med tiden er virksomheden vokset og er blevet et af de førende brands. Vi anerkender også at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod vores øjnes sundhed, og det er derfor at vi har skabt nogle af de mest innovative, funktionelle og farvefremhævende solbriller i verden. Man kan roligt sige at sikkerhed er i vores DNA og at vi sætter standarderne for hvad du fortjener og kan forvente dig af dine sikkerheds- og solbriller.

Læs mere om Wiley X...

ISO 9001 Certificeret

© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu