DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
WX OZONE, Glas: Fotokromisk Grå, Stel: Mat Sort
Trods de barske elementer!
WX OZONE illustrerer hvordan et cool design sagtens kan fusioneres med funktionel brugbarhed, hvilket ultimativt demonstrerer dens centrale placering i din line up af udstyr til dine eventyr. Modellen er udstyret med gummibelagte stænger og næsepuder, der sikrer en glidfri og behagelig pasform.

Dertil har WX OZONE en CLICK A.I.R (Air Intake Regulator) gasket med et ventilationssystem, der aktiveres med et enkelt, hurtigt klik, og som gør det muligt at ventilere og eliminere dug. Ved at parre denne teknologi med dens sporty, lette konstruktion er WX OZONE klar til at ledsage dig, selv under de hårdest forhold.

GLAS: Fotokromisk Grå
De fotokromiske (farveskiftende) glas tilpasser sig automatisk alt efter styrken af UV lyset. Disse glas vil således gå fra at være 81% klare uden UV lys (indendørs) til at være en solbrille ved direkte UV lys (udendørs).

Denne glastype anbefales, hvis man vil have to briller i et par. Ligeledes er de meget velegnet til motorcykelkørsel fra tidlig morgen til sen aften.

HIGHLIGHTS:
Brillesnor, Elastisk Brillerem med klikmontering, Aftagelig CLICK A.I.R Gasket, Gummibelagte Stænger, Gummibelagte Næsepuder

STYRKEGLAS:
Kan laves med styrkeglas. Brug vores "Find forhandler" til at finde en Wiley X forhandler nær dig, som kan hjælpe dig med at lave dine styrkeglas. Du finder "Find forhandler" under Quick Links i bunden af siden.  
Vis mere

WX OZONEGlas: Fotokromisk GråStel: Mat Sort

DKK 1.720,00 inkl. moms
  

På lager (Afsendes inden for 24 timer*)

Antal
Varenummer: CCOZN05
Specifikationer
SERIEClimate Control
EGENSKABERANSI HVPEN.166 SForberedt til StyrkeglasClick A.I.R Gasket
OVERFLADEBEHANDLINGERHærdningAnti-Dug
GLASFARVEFotokromisk Grå
STELFARVEMat Sort
STELSTØRRELSEMedium - Large
STELMÅL63 / 18 / 125
LYSTRANSMISSION81% / 17%
PASFORMHigh-wrap: Basiskurve (tætomsluttende stel)
Om Wiley X

I 1987 grundlagde den amerikanske veteran Myles Freeman Sr. Wiley X med en klar vision om at skabe verdens bedste sikkerhedsudstyr til militæret. Med tiden er virksomheden vokset og er blevet et af de førende brands. Vi anerkender også at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod vores øjnes sundhed, og det er derfor at vi har skabt nogle af de mest innovative, funktionelle og farvefremhævende solbriller i verden. Man kan roligt sige at sikkerhed er i vores DNA og at vi sætter standarderne for hvad du fortjener og kan forvente dig af dine sikkerheds- og solbriller.

Læs mere om Wiley X...

ISO 9001 Certificeret

© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu