DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk

WX Licens mærker

HARLEY-DAVIDSON®

Wiley X har i mange år haft et helt særligt samarbejde med Harley-Davidson® forhandlere verden over, og Wiley X blev derigennem synonymet for kørebriller af absolut højeste kvalitet. I 2012 besluttede Wiley X og Harley-Davidson® sig så for at udvide samarbejdet, og Wiley X fik hermed licensen til at lave kørebriller eksklusivt til Harley-Davidson® forhandlere under Bar & Shield logoet.

Harley-Davidson® Performance Eyewear by Wiley X blev en øjeblikkelig succes fra starten i 2012, og den dag i dag er Harley-Davidson® forhandlerne en vigtig strategisk partner for Wiley X, når det kommer til salget af innovative og kvalitetsstemplede kørebriller til ægte motorcykel entusiaster.

JOHN DEERE

Wiley X er blevet kendt for sit innovative arbejde indenfor sikkerhedsbriller, så da John Deere Corp. ønskede deres egen serie af sikkerhedsbriller, var det ingen overraskelse at de kontaktede os. Årsagen var, at Wiley X altid har prioriteret sikkerhed og kvalitet med samme passion, som John Deere har gjort det i mange år.

Siden lanceringen i marts 2013 har Wiley X distribueret John Deere Safety Eyewear mærket strategisk igennem udvalgte salgskanaler indenfor specialværktøj, landbruget og byggebranchen.

DVX

Wiley X har indledt et samarbejde med verdens største detailkæde, Walmart, hvortil vi leverer et moderne, funktionel og prisbevidst solbrillemærke til arbejde og fritid. Solgt igennem 2700 Walmart Vision Centers er DVX Sun & Safety Eyewear by Wiley X det perfekte valg for personer, hvis arbejde kræver maksimal øjenbeskyttelse, men som også arbejder flittigt derhjemme eller bare fører en aktiv og sporty livsstil. DVX solbrillerne kommer i et bredt udvalg både med og uden polaroid glas, og langt de fleste kan udstyres med styrkeglas. Derudover er de naturligvis alle certificeret efter ANSI Z87.1 standarden for krav til sikkerhedsbriller i Nordamerika.
 

Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu