DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk

Wiley X Produktgarantier

WX Brillegaranti


På alle briller uden styrkeglas fra Wiley X EMEA LLC er der livsvarig garanti på fabrikationsfejl på materialer og udførelse, undtagen farveskiftende glas, der har en glas-farvetonejusterings levetid på 18 måneder, såfremt de er opbevaret korrekt.

Købsbevis for behandling af garantisager er altid påkrævet.

Den livsvarige garanti dækker ikke normalt slid herunder, men ikke begrænset til, ridsede glas, utilsigtede skader, misbrug og andre tilfælde som Wiley X EMEA LLC fastlægger ikke at indgå under en decideret produktionsfejl.

Ved modtagelse af returnerede produkter til Wiley X EMEA LLC, som indgår og godkendes af Wiley X EMEA LLC under garantiretten, bestemmer Wiley X EMEA LLC om produktet kan repareres eller skal ombyttes. Reparationstjenester på produkter, der ikke godkendes som gældende under Wiley X EMEA LLC garantiregler tilbydes, og afregnes direkte.

Såfremt et produkt ikke godkendes som værende under Wiley X EMEA LLC normale garantiregler, vil kunden blive kontaktet via e-mail med foreslået reparationsmuligheder og omkostninger ved dette, hvorefter kunden kan beslutte om dette ønskes udført, eller produktet ønskes kasseret eller sendt retur.

Send altid garantiprodukter ved brug af en sporbar forsendelsesmetode, Track & Trace, da Wiley X EMEA LLC ikke er ansvarlig for mistede pakker og forsendelser.

Garanti på WX Styrkeglas


Garantisager på Wiley X EMEA LLC sol- og sikkerhedsbriller med styrkeglas skal håndteres gennem den lokale forhandler eller optiker, hvor købet af produktet er fortaget.

Købsbevis kræves altid.

På vores styrkeglas er der 2 års reklamationsret. Denne periode er dog ugyldig, såfremt styrkeglasset ikke er et originalt og autoriseret Wiley X EMEA LLC styrkeglas.

Wiley X styrkeglas produkter, der forsøges leveret til Wiley X EMEA LLC uden forudgående tilladelse vil blive afvist og/eller returneret til afsenderen, på modtagers regning. Ved spørgsmål eller yderligere hjælp til styrkeglas produkter kontakt venligst Wiley X EMEA LLC direkte.

WX Handskegaranti


På alle Wiley X EMEA LLC handsker er der 2 års reklamationsret. Garantien gælder ikke for normalt slid, forsømmelighed, uheld eller andre tilfælde fastlagt af Wiley X EMEA LLC til ikke at være en produktions fejl.

Ved modtagelse af returnerede handsker, der indgår og godkendes af Wiley X EMEA LLC under garantiretten, bestemmer Wiley X EMEA LLC om produktet kan repareres eller skal ombyttes.

Returnerede handsker der ikke er omfattet garanti vil blive returneret til kunden eller destrueret efter kundens anvisning.

Send altid garantiprodukter ved brug af en sporbar forsendelsesmetode, Track & Trace, da Wiley X EMEA LLC ikke er ansvarlig for mistede pakker og forsendelser.

Før du gør yderligere, læs da venligst vores procedure for reklamationer.
Om Wiley X

I 1987 grundlagde den amerikanske veteran Myles Freeman Sr. Wiley X med en klar vision om at skabe verdens bedste sikkerhedsudstyr til militæret. Med tiden er virksomheden vokset og er blevet et af de førende brands. Vi anerkender også at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod vores øjnes sundhed, og det er derfor at vi har skabt nogle af de mest innovative, funktionelle og farvefremhævende solbriller i verden. Man kan roligt sige at sikkerhed er i vores DNA og at vi sætter standarderne for hvad du fortjener og kan forvente dig af dine sikkerheds- og solbriller.

Læs mere om Wiley X...


© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu