DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
WX DETECTION, Glas: Klar/Gul/Orange/Lilla/Kobber, Stel: Mat Sort
Fænomenal beskyttelse til alle forhold!
Om du er på jagt eller på skydebanen, så giver WX DETECTION dig exceptionel beskyttelse og en pasform så behagelig, at du glemmer, at du har dem på. Det udskiftelige, certificerede glas system giver dig muligheden for hurtigt at udskifte glassene, så du kan tilpasse dig til de forskellige lysforhold du begiver dig ud i. Modellen har et justerbart næsestykke og kommer med fleksible, formtilpassende, gummistænger med en metaltrådskerne, der fungerer som en fleksible udvidelse af wrap-around stellet, hvilket holder glassene sikkert på plads. WX DETECTION sikrer langvarig komfort og et frit syn.

GLAS:
Klar
Med de klare glas får du maksimal lystransmission, så du kan se de præcise farveværdier. Ideel til brug i diset/tåget og overskyet vejr, ved tusmørke og daggry samt indendørs. Perfekte til indendørs sport som fx squash, tennis, håndbold og futsal, samt til jagt i de lyse morgentimer.
100% UVA/UVB beskyttelse

Gul
Det gule glas er den bedste lysfremhævende glasnuance. Glassene bortfiltrer blåt lys (HEV), som kan skabe genskær, og de fremhæver kontrast ved svagt lys, tåge og overskyede forhold, hvilket gør dem perfekte til jagt. Dertil er de ideelle til løb, cykling, ski, snowboarding, tennis, basketball og håndbold.
100% UVA/UVB beskyttelse

Orange
Det orange glas er en mester til skærpelsen af kontrast. De dæmper de grønne farver, hvilket gør dem perfekte på skydebanen eller til jagt. Med disse glas er dit optimale syn sikret, når de bruges i middel til svage lysforhold.
100% UVA/UVB beskyttelse
Basis glasfarve: Orange

Lilla
Lilla glas har størst virkning i middel til svage lysforhold. Glasset gør kontrast skarpere og det lysner dit mål, da de grønne farver dæmpes maksimalt, hvilket gør dem ideelle til skydebanen og al slags jagt.
100% UVA/UVB beskyttelse

Kobber
Det kobberfarvede glas sikrer dig overlegent syn ved lyse solforhold. De fremhæver kontrast, hvilket blandet andet gør, at orange lerduer fremstår mere klart.
100% UVA/UVB beskyttelse

HIGHLIGHTS:
Udskiftelige Glas, Justerbart Næsestykke, Justerbare Stænger
Vis mere

WX DETECTIONGlas: Klar/Gul/Orange/Lilla/KobberStel: Mat Sort

DKK 2.095,00 inkl. moms
  

På lager (Afsendes inden for 24 timer*)

Antal
Varenummer: 1205
Specifikationer
SERIEChangeable
EGENSKABERANSI HVPEN.166 F
OVERFLADEBEHANDLINGERHærdningAnti-Dug
GLASFARVEKlar + Gul + Orange + Lilla + Kobber
STELFARVEMat Sort
STELSTØRRELSESmall - Xxl
STELMÅL / / 114
LYSTRANSMISSIONKL:89% / G:82% / O:55% / L:40% / KO:14%
PASFORMHigh-wrap: Basiskurve 7 (tætomsluttende stel)
Om Wiley X

I 1987 grundlagde den amerikanske veteran Myles Freeman Sr. Wiley X med en klar vision om at skabe verdens bedste sikkerhedsudstyr til militæret. Med tiden er virksomheden vokset og er blevet et af de førende brands. Vi anerkender også at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod vores øjnes sundhed, og det er derfor at vi har skabt nogle af de mest innovative, funktionelle og farvefremhævende solbriller i verden. Man kan roligt sige at sikkerhed er i vores DNA og at vi sætter standarderne for hvad du fortjener og kan forvente dig af dine sikkerheds- og solbriller.

Læs mere om Wiley X...

ISO 9001 Certificeret

© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu