DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
WX BREACH, Glas: Grå, Stel: Mat Sort
Bryd ud og slå dig løs!
WX BREACH er indbegrebet af funktion og er skabt til at håndtere de hårdest miljøer. Den aftagelige gasket (Facial Cavity™ Seal) blokerer støv, vind og lys i det perifere synsfelt, de tynde stænger med indlagt gummi i deres ender sikrer en tæt pasform til dit ansigt og vores Dynamisk Ventilationssystems ventiler kan lukke luft ind, så dug elimineres og du køles ned. Som ved alle modeller fra vores Climate Control serie kan en floating gasket (Facial Cavity™ Seal) tilkøbes til WX BREACH, som sikrer at brillen ikke synker, hvis den tabes i vand*. Så om end du arbejder i haven eller indtager udendørslivet, så er WX BREACH klar til at komme i gang når du er!

GLAS: Grå
De grå glas absorberer alle farver jævnt, så du bevarer den samme farveopfattelse, som uden brug af solbriller. De er perfekte under lyse lysforhold, da de sikrer en maksimal reduktion af genskær, og er ideelle til alle udendørsaktiviteter i solrigt vejr, inklusiv golf, løb og cykling.
100% UVA/UVB beskyttelse

HIGHLIGHTS:
Brillesnor, Elastisk Brillerem med klikmontering, Aftagelig Facial Cavity™ Seal, Dynamisk Ventillationssystem, Gummibelagte Stænger, Gummibelagte Næsepuder  

STYRKEGLAS:
Kan laves med styrkeglas. Brug vores "Find forhandler" til at finde en Wiley X forhandler nær dig, som kan hjælpe dig med at lave dine styrkeglas. Du finder "Find forhandler" under Quick Links i bunden af siden.  

*Den øgede vægt ved styrkebriller kan have en effekt på floating gaskettens opdriftsegenskaber.
Vis mere

WX BREACHGlas: GråStel: Mat Sort

DKK 1.180,00 inkl. moms
  

På lager (Afsendes inden for 24 timer*)

Antal
Varenummer: CCBRH01
Specifikationer
SERIEClimate Control
EGENSKABERANSI HVPBallistiskEN.166 FAftagelig Facial Cavity™ SealForberedt til Styrkeglas
OVERFLADEBEHANDLINGERHærdningAnti-Dug
GLASFARVEGrå
STELFARVEMat Sort
STELSTØRRELSEMedium - Large
STELMÅL63 / 15 / 115
LYSTRANSMISSION15%
PASFORMHigh-wrap: Basiskurve 8 (tætomsluttende stel)
Idéer
Om Wiley X

I 1987 grundlagde den amerikanske veteran Myles Freeman Sr. Wiley X med en klar vision om at skabe verdens bedste sikkerhedsudstyr til militæret. Med tiden er virksomheden vokset og er blevet et af de førende brands. Vi anerkender også at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod vores øjnes sundhed, og det er derfor at vi har skabt nogle af de mest innovative, funktionelle og farvefremhævende solbriller i verden. Man kan roligt sige at sikkerhed er i vores DNA og at vi sætter standarderne for hvad du fortjener og kan forvente dig af dine sikkerheds- og solbriller.

Læs mere om Wiley X...

ISO 9001 Certificeret

© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu