DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
WORKSIGHT™
Certificeringer
STELFARVE
STEL TYPE
FUNKTIONER
HOVEDSTØRRELSE
Modeller

WORKSIGHT™

Wiley X’s WorkSight™ serie er en række moderigtige brillestel til den stilbevidste medarbejder. Til brillerne medfølger et avanceret sideskjold, som let påmonteres brillestangen, og derved forvandler brillen til en certificeret sikkerhedsbrille til arbejds- eller fritidsbrug.

I WorkSight™ serien findes både maskuline og feminine modeller, som alle kan monteres med styrkeglas – og disse endda i særdeles høje styrker.

Som alle andre Wiley X briller er modellerne ANSI og EN.166 sikkerhedsgodkendt. Derfor kan alle brugere have ro i sindet til enhver lejlighed, når de bærer disse moderigtige brillestel.

Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu