DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
WORKSIGHT™
TESTS
GLASTYPE
STELFARVE
PASFORM
HOVEDSTØRRELSE
WX MODELLER

WORKSIGHT™

Wiley X WORKSIGHT™ serien er en række moderigtige briller til den stilbevidste medarbejder. Til alle brillerne medfølger avancerede sideskjold, som let påmonteres stængerne, og derved forvandler brillen til en testet sikkerhedsbrille til arbejds- eller fritidsbrug.

I WORKSIGHT™ serien kan alle modellerne laves med styrkeglas og den lave basiskurve sikrer endda, at de kan laves i særdeles høje styrker.

Som alle andre Wiley X briller er modellerne testet i overensstemmelse med ANSI Z87.1 og EN.166 sikkerhedsstandarder. Derfor kan alle brugere have ro i sindet til enhver lejlighed, når de bærer disse moderigtige brillestel.

Om Wiley X

I 1987 grundlagde den amerikanske veteran Myles Freeman Sr. Wiley X med en klar vision om at skabe verdens bedste sikkerhedsudstyr til militæret. Med tiden er virksomheden vokset og er blevet et af de førende brands. Vi anerkender også at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod vores øjnes sundhed, og det er derfor at vi har skabt nogle af de mest innovative, funktionelle og farvefremhævende solbriller i verden. Man kan roligt sige at sikkerhed er i vores DNA og at vi sætter standarderne for hvad du fortjener og kan forvente dig af dine sikkerheds- og solbriller.

Læs mere om Wiley X...

ISO 9001 Certificeret

© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu