DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
VALOR Smoke Grey<br />Matte Black Frame
Stel
Modellen er en del af den tidsbegrænsede serie “Black Ops”. Brillen kommer med en stealthy combination af Smoke Grey linse og Mat Sort stel, der er designet til det klassisk look der passer ind i alle situationen. Modellen giver et let udtryk og enkelt udtryk der går godt til en aktiv livsstil eller bare behagelig afslapning. De kurvede WX brillestænger leverer en sikker og komfortabel oplevelse følelse der tillader hurtige bevægelser uden at gå på kompromis med den sikkerhed brillen leverer.

Glas
Absorberer alle farver ens, hvilket giver samme farveforståelse som uden solbriller. Perfekt til stærkt sollys. Maksimal reduktion af blænding.  Polykarbonat glas, som er et meget stærkt og splintfrit materiale. Brilleglassene er desuden behandlet med flere coatings, der gør dem modstandsdygtige over for ridser. Filtrerer 80-86% af det synlige lys. Beskytter mod alle skadelige UVA og UVB-stråler.

Styrkeglas
Alle Wiley X briller kan laves med styrkeglas. Alt du skal gøre er at finde en Wiley X forhandler nær dig, som kan hjælpe dig med at lave styrkeglas. Så nemt er det.
Find din nærmeste Wiley X forhandler her.
Vis mere

VALOR Smoke Grey
Matte Black Frame

DKK 895,00 inkl. moms
  

På lager (Afsendes inden for 24 timer*)

Antal
Varenummer: CHVAL01
Specifikationer
EGENSKABERANSI HVPEN.166 SRX Ready
COATINGSHard Coating
SPEC SHEETWX Valor
Specifications Sheet
BALLISTISK
GLASFARVESmoke Grey
STELFARVEMatte Black
STELSTØRRELSESmall-Large
STELMÅL70/18/120
TRANSMISSION15%
Idéer
Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu