DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
VALOR Polarized Smoke Grey<br />Matte Black Frame
Stel
Det lette look som WX Valor har resulterer i en cool briller med robust holdbarhed. Det sorte klassiske stel passer til enhver situation. Brillen giver et let og enkelt look der både passer til en aktiv livsstil, men også bare cool afslapning. Brillestængernes strømlinede design giver brillen et sporty udtryk. De kurvede WX brillestænger leverer en sikker og komfortabel oplevelse følelse der tillader hurtige bevægelser uden at gå på kompromis med den sikkerhed brillen leverer.

Glas
Det polariserede glas udelukker forstyrrende refleksioner fra vandrette flader. Det giver brugeren et skarpere syn, kontrasterne bliver klarere, farveopfattelsen bedre og ikke mindst virker synet mere afslappet og komfortabel. Wiley X´s polariserede solglas fjerner genskær, hvilket gør glasset perfekt egnet til bilkørsel, fiskeri, ski- og vandsport og andre friluft aktiviteter.

Wiley X Filter 8TM  Polarized Smoke Grey polycarbonat glas tilbyder maksimum genskins reduktion, bevarer farvegengivelse og er fremragende i stærk sollys. Wiley X´s polariserende solglas tilbyder yderligere 100% UV beskyttelse, det er vandafvisende, antireflekterende og T-ShellTM behandlingen gør glasset modstandsdygtig over for ridser.

Styrkeglas
Alle Wiley X briller kan laves med styrkeglas. Alt du skal gøre er at finde en Wiley X forhandler nær dig, som kan hjælpe dig med at lave styrkeglas. Så nemt er det.
Find din nærmeste Wiley X forhandler her.
Vis mere

VALOR Polarized Smoke Grey
Matte Black Frame

DKK 1.295,00 inkl. moms
  

På lager (Afsendes inden for 24 timer*)

Antal
Varenummer: CHVAL08
Specifikationer
EGENSKABERANSI HVPEN.166 SPolarizedRX Ready
COATINGSHard CoatingHydroAnti Reflective
SPEC SHEETWX Valor
Specifications Sheet
BALLISTISK
GLASFARVEPolarized Smoke Grey
STELFARVEMatte Black
STELSTØRRELSESmall-Large
STELMÅL70/18/120
TRANSMISSION15%
Idéer
Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu