DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
VALOR Polarized Smoke Grey<br />Kryptek<sup>®</sup> Typhon<sup>™</sup> Frame
Stel
WX Valor med Kryptek camo er til forskel fra almindelig naturslørings mønstre designet med inkorporerede micro og macro lag inspireret af klassiske artilleri sløringsnet. Dette resulterer i en 3D oplevelse på en 2D flade. Ved brugen af laser-retinal-tracking er det bevist at det tog længere tid at opfange personer bærende Kryptek end ved brug af andre sløringsmønstre. Mønstret sammen med brillens design skaber en cool brille til friluftsfolket med robust holdbarhed.  
De kurvede WX brillestænger leverer en sikker og komfortabel oplevelse følelse der tillader hurtige bevægelser uden at gå på kompromis med den sikkerhed brillen leverer.    

Glas
Det polariserede glas udelukker forstyrrende refleksioner fra vandrette flader. Det giver brugeren et skarpere syn, kontrasterne bliver klarere, farveopfattelsen bedre og ikke mindst virker synet mere afslappet og komfortabel. Wiley X´s polariserede solglas fjerner genskær, hvilket gør glasset perfekt egnet til bilkørsel, fiskeri, ski- og vandsport og andre friluft aktiviteter.

Wiley X Filter 8TM  Polarized Smoke Grey polycarbonat glas tilbyder maksimum genskins reduktion, bevarer farvegengivelse og er fremragende i stærk sollys. Wiley X´s polariserende solglas tilbyder yderligere 100% UV beskyttelse, det er vandafvisende, antireflekterende og T-ShellTM behandlingen gør glasset modstandsdygtig over for ridser.
Vis mere

VALOR Polarized Smoke Grey
Kryptek® Typhon Frame

DKK 1.395,00 inkl. moms
  

På lager

Antal
Varenummer: CHVAL12
Specifikationer
EGENSKABERANSI HVPEN.166 SPolarizedRX Ready
COATINGSHard CoatingHydroAnti Reflective
SPEC SHEETWX Valor
Specifications Sheet
BALLISTISK
GLASFARVEPolarized Smoke Grey
STELFARVEKryptek® Typhon
STELSTØRRELSESmall-Large
STELMÅL70/18/120
TRANSMISSION15%
Idéer
Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© 2020 Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu