DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
VALOR Frame<br />Kryptek<sup>®</sup> Typhon<sup>™</sup>
VALOR Frame<br />Kryptek<sup>®</sup> Typhon<sup>™</sup>
Kun stel
WX Valor med Kryptek camo er til forskel fra almindelig naturslørings mønstre designet med inkorporerede micro og macro lag inspireret af klassiske artilleri sløringsnet. Dette resulterer i en 3D oplevelse på en 2D flade. Ved brugen af laser-retinal-tracking er det bevist at det tog længere tid at opfange personer bærende Kryptek end ved brug af andre sløringsmønstre. Mønstret sammen med brillens design skaber en cool brille til friluftsfolket med robust holdbarhed.  

De kurvede WX brillestænger leverer en sikker og komfortabel oplevelse følelse der tillader hurtige bevægelser uden at gå på kompromis med den sikkerhed brillen leverer.    
Vis mere

VALOR Frame
Kryptek® Typhon

DKK 929,00 inkl. moms
  

På lager (Afsendes inden for 24 timer*)

Antal
Varenummer: CHVAL12F
Specifikationer
EGENSKABERANSI HVPEN.166 SRX Ready
SPEC SHEETWX Valor
Specifications Sheet
BALLISTISK
STELFARVEKryptek® Typhon
STELSTØRRELSESmall-Large
STELMÅL70/18/120
Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu