DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
VALOR Clear/Grey/Light Rust<br />Matte Black Frame
Stel
Det lette look som WX Valor har resulterer i en cool briller med robust holdbarhed. Det sorte klassiske stel passer til enhver situation. Brillen giver et let og enkelt look der både passer til en aktiv livsstil, men også bare cool afslapning. Brillestængernes strømlinede design giver brillen et sporty udtryk. Muligheden for at skifte linser tildeler brillen høj fleksibilitet i alle vejrforhold. De kurvede WX brillestænger leverer en sikker og komfortabel oplevelse følelse der tillader hurtige bevægelser uden at gå på kompromis med den sikkerhed brillen leverer.

Clear
Beskytter dine øjne og øjenomgivelserne. Polykarbonat glas er et meget stærkt og splintfrit materiale. Brilleglassene er desuden behandlet med flere coatings, der gør dem modstandsdygtige over for ridser. Den maksimale lysgennemgang sørger for at du oplever omgivelsernes faktiske farver. Gode i overskyede omgivelser, ved daggry, i skumringen og ved indendørs brug. Filtrerer 11% af det synlige lys. Beskytter mod alle skadelige UVA og UVB-stråler.

Light Rust
Filtrerer det meste af det blå lys, som er hovedårsagen til blænding og uklart syn forårsaget af lyset. Giver forbedret kontrast i lav til medium lysforhold.  Polykarbonat glas, som er et meget stærkt og splintfrit materiale. Brilleglassene er desuden behandlet med flere coatings, der gør dem modstandsdygtige over for ridser. Filtrerer 40% af det synlige lys. Beskytter mod alle skadelige UVA og UVB-stråler.

Smoke Grey
Absorberer alle farver ens, hvilket giver samme farveforståelse som uden solbriller. Perfekt til stærkt sollys. Maksimal reduktion af blænding.  Polykarbonat glas, som er et meget stærkt og splintfrit materiale. Brilleglassene er desuden behandlet med flere coatings, der gør dem modstandsdygtige over for ridser. Filtrerer 80-86% af det synlige lys. Beskytter mod alle skadelige UVA og UVB-stråler.
Vis mere

VALOR Clear/Grey/Light Rust
Matte Black Frame

DKK 1.195,00 inkl. moms
  

På lager (Afsendes inden for 24 timer*)

Antal
Varenummer: CHVAL06
Specifikationer
EGENSKABERANSI HVPEN.166 SRX Ready
COATINGSHard Coating
SPEC SHEETWX Valor
Specifications Sheet
BALLISTISK
GLASFARVESmoke Grey, Clear & Light Rust
STELFARVEMatte Black
STELSTØRRELSESmall-Large
STELMÅL70/18/120
TRANSMISSIONSG: 15% / CL: 90% / LR: 60%
Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu