DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
VALOR Clear Lens<br />Matte Black Frame
Stel
Det lette look som WX Valor har resulterer i en cool briller med robust holdbarhed. Det sorte klassiske stel passer til enhver situation. Brillen giver et let og enkelt look der både passer til en aktiv livsstil, men også bare cool afslapning. Brillestængernes strømlinede design giver brillen et sporty udtryk. De kurvede WX brillestænger leverer en sikker og komfortabel oplevelse følelse der tillader hurtige bevægelser uden at gå på kompromis med den sikkerhed brillen leverer.

Glas
Beskytter dine øjne og øjenomgivelserne. Polykarbonat glas er et meget stærkt og splintfrit materiale. Brilleglassene er desuden behandlet med flere coatings, der gør dem modstandsdygtige over for ridser. Den maksimale lysgennemgang sørger for at du oplever omgivelsernes faktiske farver. Gode i overskyede omgivelser, ved daggry, i skumringen og ved indendørs brug. Filtrerer 11% af det synlige lys. Beskytter mod alle skadelige UVA og UVB-stråler.
Vis mere

VALOR Clear Lens
Matte Black Frame

DKK 895,00 inkl. moms
  

På lager

Antal
Varenummer: CHVAL11
Specifikationer
EGENSKABERANSI HVPEN.166 SRX Ready
COATINGSHard Coating
SPEC SHEETWX Valor
Specifications Sheet
BALLISTISK
GLASFARVEClear
STELFARVEBlack 2 Tone
STELSTØRRELSESmall-Large
STELMÅL70/18/120
TRANSMISSION90%
Idéer
Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© 2020 Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu