DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
VÆRNEMIDLER COVID-19
STELFARVE
HOVEDSTØRRELSE
Modeller

VÆRNEMIDLER COVID-19

Wiley X ansigtsvisir er sikkerheds- og kvalitetsgodkendte i forhold til de højeste CE og EN certificeringer og lever fuldt ud op til danske myndigheders og Sikkerhedsstyrelsens krav til værnemidler. Visirerne anvendes af en lang række sundhedsfaglige myndigheder i Danmark.

En høj kvalitet 30 mm skumkant sikrer en høj komfort når visiret skal bruges mange timer i træk og gør det muligt at bruge briller og mundbind under visiret. En anti-dug behandling sikrer at visiret ikke dugger under brug.

Varenummer: FS001-200
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 3.000,00
DKK 995,00
  

Spar DKK 2.005,00
Info / Køb
Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu