DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
VÆRNEMIDLER COVID-19
STELFARVE
HOVEDSTØRRELSE
WX MODELLER

VÆRNEMIDLER COVID-19

Wiley X ansigtsvisir er sikkerheds- og kvalitetsgodkendte i forhold til de højeste CE og EN certificeringer og lever fuldt ud op til danske myndigheders og Sikkerhedsstyrelsens krav til værnemidler. Visirerne anvendes af en lang række sundhedsfaglige myndigheder i Danmark.

En høj kvalitet 30 mm skumkant sikrer en høj komfort når visiret skal bruges mange timer i træk og gør det muligt at bruge briller og mundbind under visiret. En anti-dug behandling sikrer at visiret ikke dugger under brug.

Varenummer: FS001-200
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 3.000,00
DKK 995,00
  

Spar DKK 2.005,00
Info / Køb
Om Wiley X

I 1987 grundlagde den amerikanske veteran Myles Freeman Sr. Wiley X med en klar vision om at skabe verdens bedste sikkerhedsudstyr til militæret. Med tiden er virksomheden vokset og er blevet et af de førende brands. Vi anerkender også at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod vores øjnes sundhed, og det er derfor at vi har skabt nogle af de mest innovative, funktionelle og farvefremhævende solbriller i verden. Man kan roligt sige at sikkerhed er i vores DNA og at vi sætter standarderne for hvad du fortjener og kan forvente dig af dine sikkerheds- og solbriller.

Læs mere om Wiley X...

ISO 9001 Certificeret

© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu