DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk

Sjögren´s Syndrom - Tørre øjne

Tørre øjne forekommer når tåreproduktionen er nedsat, eller konsistensen af tårefilmen ændres så der opstår en forhøjet fordampning af tårerne. Fælles for de to tilstande er at mængden af tårefilm reduceres og ikke dækker øjets overflade tilstrækkeligt, hvilket medfører irritation og kløe.

Langvarig udsættelse for vind og støv kan medføre tørre øjne, derfor er det vigtigt at beskytte øjnene under aktiviteter hvor dette forekommer. Wiley X Facial Cavity™ Seal og kurven på brillestellet minimerer luft tilstrømningen til øjet, hvilket tillader brugeren ubesværet at dedikere sig 100% til sin præstation.

 

Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu