DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk

Sjögrens Syndrom - Tørre øjne

Tørre øjne forekommer når tåreproduktionen er nedsat, eller konsistensen af tårefilmen ændres så der opstår en forhøjet fordampning af tårerne. Fælles for de to tilstande er at mængden af tårefilm reduceres og ikke dækker øjets overflade tilstrækkeligt, hvilket medfører irritation og kløe.

Langvarig udsættelse for vind og støv kan medføre tørre øjne, derfor er det vigtigt at beskytte øjnene under aktiviteter hvor dette forekommer. Wiley X Facial Cavity™ Seal og kurven på brillestellet minimerer luft tilstrømningen til øjet, hvilket tillader brugeren ubesværet at dedikere sig 100% til sin præstation.

 

Om Wiley X

I 1987 grundlagde den amerikanske veteran Myles Freeman Sr. Wiley X med en klar vision om at skabe verdens bedste sikkerhedsudstyr til militæret. Med tiden er virksomheden vokset og er blevet et af de førende brands. Vi anerkender også at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod vores øjnes sundhed, og det er derfor at vi har skabt nogle af de mest innovative, funktionelle og farvefremhævende solbriller i verden. Man kan roligt sige at sikkerhed er i vores DNA og at vi sætter standarderne for hvad du fortjener og kan forvente dig af dine sikkerheds- og solbriller.

Læs mere om Wiley X...

ISO 9001 Certificeret

© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu