DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
TIDE Polarized Blue Mirror<br />Matte Black Frame
Stel
Vores avancerede Climate Control stel med aftageligt skum (Facial CavityTM Seal), der sikrer de optimale forhold for og fuld udnyttelse af glassenes polaroid funktion.  WX TIDE har et kurvet design for en formidabel og tæt pasform, den er alsidig og har de karakteristiske Wiley X funktioner, der gør den parat til de mest ekstreme udfordringer.

Glas
Det polariserede glas udelukker forstyrrende refleksioner fra vandrette flader. Det giver brugeren et skarpere syn, kontrasterne bliver klarere, farveopfattelsen bedre og ikke mindst virker synet mere afslappet og komfortabel. Wiley X´s polariserede solglas fjerner genskær, hvilket gør glasset perfekt egnet til bilkørsel, fiskeri, ski- og vandsport og andre frilufts aktiviteter.

Wiley X Filter 8TM Polarized Blue Mirror (Green) polycarbonat glas tilbyder et klart og mere komfortabelt syn. Det blå spejl reflekterer lyset og reducerer blænding. Ideel glas til ekstreme lysforhold ved ski og vandsport. Wiley X´s polariserende solglas tilbyder yderligere 100% UV beskyttelse, det er vandafvisende, antireflekterende og T-ShellTM behandlingen gør glasset modstandsdygtig over for ridser.
Vis mere

TIDE Polarized Blue Mirror
Matte Black Frame

DKK 1.495,00 inkl. moms
  

På lager

Antal
Varenummer: CCTID09
Specifikationer
EGENSKABERANSI HVPEN.166 SPolarizedRX Ready
COATINGSHard CoatingHydroAnti Reflective
GASKET
GLASFARVEPolarized Green Blue Mirror
STELFARVEMatte Black
STELSTØRRELSEMedium-large
STELMÅL67/18/125
TRANSMISSION12%
Idéer
Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© 2020 Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu