DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
WX TIDE, Glas: Grå, Stel: Mat Sort
Stel
Vores avancerede Climate Control stel med aftageligt skum (Facial CavityTM Seal) og et kurvet design for en formidabel og tæt pasform. WX TIDE er en alsidig og moderne solbrille med karakteristiske Wiley X funktioner, der gør den parat til de mest ekstreme udfordringer.

Glas
Smoke Grey glas leverer optimal afskærmning fra solens skarpe lys og er derfor det perfekte valg på en solskinsdag uanset årstid. Smoke Grey er vores version af det klassiske solbrilleglas bare med splintfri teknologi og forbedret optik der ikke forvrænger dit syn eller farverne i naturen. Certificeret i henhold til den europæiske lov for sikkerhedsbriller EN.166.

Styrkeglas
Alle Wiley X briller kan laves med styrkeglas. Alt du skal gøre er at finde en Wiley X forhandler nær dig, som kan hjælpe dig med at lave styrkeglas. Så nemt er det.
Find din nærmeste Wiley X forhandler her.
Vis mere

WX TIDEGlas: GråStel: Mat Sort

DKK 1.095,00 inkl. moms
  

På lager (Afsendes inden for 24 timer*)

Antal
Varenummer: CCTID01
Specifikationer
EGENSKABERANSI HVPEN.166 FAftagelig Facial Cavity™ SealForberedt til Styrkeglas
OVERFLADEBEHANDLINGERHærdningAnti-Dug
GLASFARVEGrå
STELFARVEMat Sort
STELSTØRRELSEMedium - Large
STELMÅL67 / 18 / 125
LYSTRANSMISSION15%
Idéer
Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu