DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
MILITÆR OG POLITI
Certificeringer
GLASTYPE
STELFARVE
STEL TYPE
FUNKTIONER
HOVEDSTØRRELSE
Modeller

MILITÆR OG POLITI

Når situationen spidser til i fritiden eller på et professionelt plan, kan du altid regne med de ballistiske briller fra Wiley X. Bestående af splintfri polycarbonat glas med antirids coating og stærke fleksible nylon stel, vil disse sikkerhedsbriller kunne modstå enhver udfordring.

Wiley X har altid sat nye standarder for sikkerhed og funktionalitet på markedet for ballistiske goggles og briller, og alle modeller møder eller overgår de strenge krav til militær ballistisk øjenbeskyttelse.
For Wiley X er konstant forbedring af vores produkter ikke kun et mål, men en nødvendighed. Dette betyder, at uanset model vil din næste Wiley X brille altid være bedre end den forrige.

Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu