DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk

Standard Glas Oversigt


smoke grey lenses
Dette glas giver maksimal beskyttelse mod genskær uden at forvrænge farver. Fremragende i lyse vejrforhold og højt solskin.
Lystransmission: 14-20 % afhængig af model.
Bronze Flash Lenses (CRIMSON BROWN)
Dette bronzeglas giver overlegen visuel oplevelse. Øger kontraster og fremhæver overfladekonturer under de fleste lysforhold.
Lystransmission: 12 %
LA™ Light Adjusting Smoke Grey Lenses
Dette glas tilpasser sig den pågældende lysstyrke og maksimerer optisk klarhed. Aktiveres kun ved direkte UV eksponering.
Lystransmission: 85 % til 17 %.
Vermillion Lenses
Dette glas fungerer bedst i medium til dårlige lysforhold. Skærper kontraster og lysner mål som f.eks. lerduer. 
Lystransmission: 50 %.
Clear Lenses
Dette glas giver maksimal lystransmission. Diset eller overskyet vejr/daggry/skumring.
Lystransmission: 89 %.
PALE YELLOW Lenses
Dette glas har den mest lysforstærkende nuance i farvespektret. Øger kontraster i vejrforhold med svagt lys – eksempelvis i diset vejr, ved daggry og skumring. Ideel til skydning.
Lystransmission: 86 %.
Silver Flash (Smoke Grey) Lenses
Denne grå glasfarve med Z-oxid spejl er den mørkeste farve kombination i WX sortimentet. Reducerer genskin og er fremragende på lyse dage.
Lystransmission: 12 %.
Light Rust Lenses
Dette glas filtrerer de fleste blå lysbølger fra, som er hovedkomponenten i blændende solstråler. En kontrastforbedrende farve som virker optimalt i medium til svagt lys.
Lystransmission: 60 %.
Bronze Lenses
Dette bronzeglas giver overlegen visuel oplevelse. Øger kontraster og fremhæver overfladekonturer under de fleste lysforhold.
Lystransmission: 14-20 %.

*Lystransmission er det lys som når øjet, efter at solglasset har frasorteret/ absorberet noget af lyset.

Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© 2019 Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu