DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
SPORT & FRITID
Certificeringer
GLASTYPE
STELFARVE
STEL TYPE
FUNKTIONER
HOVEDSTØRRELSE
Modeller

SPORT & FRITID

Udendørs sport giver sved på panden, og du kræver lige så meget af dine sportsbriller som resten af dit udstyr. Uanset om du vandrer, klatrer, er på vandet eller cykler giver Wiley X, udover et cool design og fantastisk pasform, den optimale beskyttelse med nylon stel og splintfri polycarbonat glas, begge dele EN.166 certificeret ifølge europæisk lovgivning.

Med den patenterede skum gasket (Facial Cavity™ Seals), utallige glas- og stelvarianter samt banebrydende polaroid teknologi, vil alle være i stand til at udvælge den perfekte sportsbrille til netop deres behov og livsstil.  

I en aktiv fritid er Wiley X sportsbriller det optimale valg, hvis du vil være forberedt på hvad som helst.

Forrige side12Næste side
Forrige side12Næste side
Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu