DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
SPEAR , Glas: Grå/Klar, Stel: Mat Sort
Da vi skabte SPEAR tog vi det traditionelle goggle-format og tilføjede formålsdrevne egenskaber, for at maksimere komfort og beskyttelse. Brillen kommer med en SPEAR Elastic Strap med Tri-Glide™ System til at justere længde samt quick release spænder. Dertil er den kompatibel med Wiley X ARC Rail Attachement System (RAS), som giver en sikker og behagelig pasform ved brug af taktisk hjelm, og den har en aftagelig gasket (Facial Cavity™ Seal), der sikrer ekstra beskyttelse mod støv og vind. Dette matchet med dens symmetriske ventilationssystem og dens NVG kompatible design gør SPEAR til en solid og alsidig tilføjelse til dit arsenal af sikkerhedsudstyr.

GLAS:
Grå
De grå glas absorberer alle farver jævnt, så du bevarer den samme farveopfattelse, som uden brug af solbriller. De er perfekte under lyse lysforhold, da de sikrer en maksimal reduktion af genskær, og er ideelle til alle udendørsaktiviteter i solrigt vejr, inklusiv golf, løb og cykling.
100% UVA/UVB beskyttelse
Basis glasfarve: Grå

Klar
Med de klare glas får du maksimal lystransmission, så du kan se de præcise farveværdier. Ideel til brug i diset/tåget og overskyet vejr, ved tusmørke og daggry samt indendørs. Perfekte til indendørs sport som fx squash, tennis, håndbold og futsal, samt til jagt i de lyse morgentimer.
100% UVA/UVB beskyttelse
Basis glasfarve: Klar

HIGHLIGHTS:
SPEAR Elastic Strap med Tri-Glide™ System, Aftageligt Facial Cavity™ Seal, NVG Kompatibel, RAS Kompatibel  

STYRKEGLAS:
Kan laves med styrkeglas ved brug af indsats (PTX). Alt du skal gøre er at finde en Wiley X forhandler nær dig, som kan hjælpe dig med at lave styrkeglas. Så nemt er det.
Vis mere

SPEAR Glas: Grå/KlarStel: Mat Sort

DKK 995,00 inkl. moms
  

På lager (Afsendes inden for 24 timer*)

Antal
Varenummer: SP29B
Specifikationer
EGENSKABERANSI HVPBallistiskEN.166 BAftagelig Facial Cavity™ SealForberedt til Styrkeglas
OVERFLADEBEHANDLINGERHærdningAnti-Dug
SPECIFIKATIONSARKSpear
Specifications Sheet
NSN4240-01-600-1785
GLASFARVEGrå + Klar
STELFARVEMat Sort
STELSTØRRELSEMedium - Xxl
STELMÅLJusterbar
LYSTRANSMISSIONG:15% / KL:89%
Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu