DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
SPEAR, Glas: Grå/Klar, Stel: Mat Sort
Da vi skabte SPEAR tog vi det traditionelle goggle-format og tilføjede formålsdrevne egenskaber, for at maksimere komfort og beskyttelse. Brillen kommer med en SPEAR Elastikrem med Tri-Glide™ System til at justere længde samt quick release spænder. Dertil er den kompatibel med Wiley X ARC Rail Attachement System (RAS), som giver en sikker og behagelig pasform ved brug af taktisk hjelm, og den har en aftagelig gasket (Facial Cavity™ Seal), der sikrer ekstra beskyttelse mod støv og vind. Dette matchet med dens symmetriske ventilationssystem og dens NVG kompatible design gør SPEAR til en solid og alsidig tilføjelse til dit arsenal af sikkerhedsudstyr.

GLAS
Grå
De grå glas absorberer alle farver jævnt, så du bevarer den samme farveopfattelse, som uden brug af solbriller. De er perfekte under lyse lysforhold, da de sikrer en maksimal reduktion af genskær, og er ideelle til alle udendørsaktiviteter i solrigt vejr, inklusiv golf, løb og cykling.
100% UVA/UVB beskyttelse

Klar
Med de klare glas får du maksimal lystransmission, så du kan se de præcise farveværdier. Ideel til brug i diset/tåget og overskyet vejr, ved tusmørke og daggry samt indendørs. Perfekte til indendørs sport som fx squash, tennis, håndbold og futsal, samt til jagt i de lyse morgentimer.
100% UVA/UVB beskyttelse

HIGHLIGHTS:
SPEAR Elastikrem med Tri-Glide™ System, Aftageligt Facial Cavity™ Seal   ,  NVG Kompatibel, RAS Kompatibel

STYRKEGLAS:
Kan laves med styrkeglas ved brug af indsats (PTX). Brug vores "Find forhandler" til at finde en Wiley X forhandler nær dig, som kan hjælpe dig med at lave dine styrkeglas. Du finder "Find forhandler" under Quick Links i bunden af siden.  
Vis mere

SPEARGlas: Grå/KlarStel: Mat Sort

DKK 1.180,00 inkl. moms
  

På lager (Afsendes inden for 24 timer*)

Antal
Varenummer: SP29B
Specifikationer
SERIEGoggles
EGENSKABERANSI HVPEN.166 BAftagelig Facial Cavity™ SealForberedt til Styrkeglas
OVERFLADEBEHANDLINGERHærdningAnti-Dug
SPECIFIKATIONSARKSpear
Specifications Sheet
NSN4240-01-600-1785
GLASFARVEGrå + Klar
STELFARVEMat Sort
STELSTØRRELSEMedium - Xxl
STELMÅLJusterbar
LYSTRANSMISSIONG:15% / KL:89%
PASFORMBasiskurve 5
Om Wiley X

I 1987 grundlagde den amerikanske veteran Myles Freeman Sr. Wiley X med en klar vision om at skabe verdens bedste sikkerhedsudstyr til militæret. Med tiden er virksomheden vokset og er blevet et af de førende brands. Vi anerkender også at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod vores øjnes sundhed, og det er derfor at vi har skabt nogle af de mest innovative, funktionelle og farvefremhævende solbriller i verden. Man kan roligt sige at sikkerhed er i vores DNA og at vi sætter standarderne for hvad du fortjener og kan forvente dig af dine sikkerheds- og solbriller.

Læs mere om Wiley X...

ISO 9001 Certificeret

© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu