DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
SPEAR Dual Smoke/Clear/Rust<br />Matte Black Frame
Stel
Ballistisk goggle med en mat sort stel. Den taktiske rem har Tri-Glide™ System til at justere længden og quick release spænder. WX Dual Lens-systemet består af en to-lags linse, som adskiller temperaturforskellen fra luften på indersiden og linsens yderside, hvilket gør det næsten umuligt at få til at dugge. Når lufttemperaturen adskilles i linsen, får du en klar visning hver gang. Tre linsepakker, der indeholder en Smoke Grey, Light Rust og Clear linse, gør det nemt at skifte linsen for at tilpasse sig skiftende omgivelser, taktiske situationer og lysforhold. Kompatibel med Wiley X ARC Rail Attachment System (RAS), som giver dig den sikre og komfortable pasform, når du bruger din taktiske hjelm. Wiley X RAS giver dig den stabilitet, du har brug for, når du bruger en beskyttelsesbriller uden at risikere at din goggle strap glider på hjelmens bagside.

Smoke Grey
Absorberer alle farver ens, hvilket giver samme farveforståelse som uden solbriller. Perfekt til stærkt sollys. Maksimal reduktion af blænding.  Polykarbonat glas, som er et meget stærkt og splintfrit materiale. Brilleglassene er desuden behandlet med flere coatings, der gør dem modstandsdygtige over for ridser. Filtrerer 80-86% af det synlige lys. Beskytter mod alle skadelige UVA og UVB-stråler.

Light Rust
Filtrerer det meste af det blå lys, som er hovedårsagen til blænding og uklart syn forårsaget af lyset. Giver forbedret kontrast i lav til medium lysforhold.  Polykarbonat glas, som er et meget stærkt og splintfrit materiale. Brilleglassene er desuden behandlet med flere coatings, der gør dem modstandsdygtige over for ridser. Filtrerer 40% af det synlige lys. Beskytter mod alle skadelige UVA og UVB-stråler.

Clear
Beskytter dine øjne og øjenomgivelserne. Polykarbonat glas er et meget stærkt og splintfrit materiale. Brilleglassene er desuden behandlet med flere coatings, der gør dem modstandsdygtige over for ridser. Den maksimale lysgennemgang sørger for at du oplever omgivelsernes faktiske farver. Gode i overskyede omgivelser, ved daggry, i skumringen og ved indendørs brug. Filtrerer 11% af det synlige lys. Beskytter mod alle skadelige UVA og UVB-stråler.
Vis mere

SPEAR Dual Smoke/Clear/Rust
Matte Black Frame

DKK 1.195,00 inkl. moms
  

På lager (Afsendes inden for 24 timer*)

Antal
Varenummer: SP293DLB
Specifikationer
EGENSKABERANSI HVPEN.166 BRX Ready
COATINGSHard CoatingAnti Fog
SPEC SHEETSpear Dual
Specifications Sheet
BALLISTISK
NSN4240-22-629-0747
GASKET
GLASFARVESmoke Grey + Clear + Light Rust
STELFARVEMatte Black
STELSTØRRELSEMedium-Xxl
STELMÅLAdjustable
TRANSMISSIONSG: 15% / CL: 90% / LR: 60%
Idéer
Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu