DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
WX SPEAR DUAL LENS, Glas: Grå/Klar/Lys Orange, Stel: Mat Sort
Da vi skabte SPEAR DUAL LENS tog vi det traditionelle goggle-format og tilføjede formålsdrevne egenskaber, for at maksimere komfort og beskyttelse. Brillen kommer med en SPEAR Elastic Strap med Tri-Glide™ System til at justere længde samt quick release spænder. Dertil er den kompatibel med Wiley X ARC Rail Attachement System (RAS), som giver en sikker og komfortabel pasform ved brug af taktisk hjelm, og den har en aftagelig gasket (Facial Cavity™ Seal), der sikrer ekstra beskyttelse mod støv og vind. Dette matchet med dens symmetriske ventilationssystem, dens NVG kompatible design og dens WX Dual Lens System bestående af et tolags glas, der adskiller temperaturforskellen mellem luften på glassenes inderside og yderside, så de næsten umuligt kan dugge til, gør SPEAR DUAL LENS til en solid og alsidig tilføjelse til dit arsenal af sikkerhedsudstyr.

GLAS
Grå
De grå glas absorberer alle farver jævnt, så du bevarer den samme farveopfattelse, som uden brug af solbriller. De er perfekte under lyse lysforhold, da de sikrer en maksimal reduktion af genskær, og er ideelle til alle udendørsaktiviteter i solrigt vejr, inklusiv golf, løb og cykling.
100% UVA/UVB beskyttelse
Basis glasfarve: Grå

Klar
Med de klare glas får du maksimal lystransmission, så du kan se de præcise farveværdier. Ideel til brug i diset/tåget og overskyet vejr, ved tusmørke og daggry samt indendørs. Perfekte til indendørs sport som fx squash, tennis, håndbold og futsal, samt til jagt i de lyse morgentimer.
100% UVA/UVB beskyttelse
Basis glasfarve: Klar

Lys Orange
Det lyse orange glas bortfiltrer det meste blå lys (HEV), som er hovedkomponenten i genskær og dis. De fremhæver kontrast i middel til svage lysforhold, hvilket gør dem ideelle til mange udendørs- og indendørs aktiviteter, fx jagt, løb, cykling, ski, snowboarding, basketball, håndbold og tennis.
100% UVA/UVB beskyttelse
Basis glasfarve: Lys Orange

HIGHLIGHTS:
SPEAR Elastic Strap med Tri-Glide™ System, Aftageligt Facial Cavity™ Seal, Dual Lens System, NVG Kompatibel, RAS Kompatibel  

STYRKEGLAS:
Kan laves med styrkeglas ved brug af indsats (PTX). Alt du skal gøre er at finde en Wiley X forhandler nær dig, som kan hjælpe dig med at lave styrkeglas. Så nemt er det.
Vis mere

WX SPEAR DUAL LENSGlas: Grå/Klar/Lys OrangeStel: Mat Sort

DKK 1.195,00 inkl. moms
  

På lager (Afsendes inden for 24 timer*)

Antal
Varenummer: SP293DLB
Specifikationer
EGENSKABERANSI HVPBallistiskEN.166 BAftagelig Facial Cavity™ SealForberedt til Styrkeglas
OVERFLADEBEHANDLINGERHærdningAnti-Dug
SPECIFIKATIONSARKSpear Dual
Specifications Sheet
NSN4240-22-629-0747
GLASFARVEGrå + Klar + Lys Orange
STELFARVEMat Sort
STELSTØRRELSEMedium - Xxl
STELMÅLJusterbar
LYSTRANSMISSIONG:15% / KL:89% / LO:60%
Idéer
Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu