DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
SPEAR DUAL LENS, Lys Orange, Ekstra Glas
Det lyse orange glas bortfiltrer det meste blå lys (HEV), som er hovedkomponenten i genskær og dis. De fremhæver kontrast i middel til svage lysforhold, hvilket gør dem ideelle til mange udendørs- og indendørs aktiviteter, fx jagt, løb, cykling, ski, snowboarding, basketball, håndbold og tennis.
100% UVA/UVB beskyttelse

DUAL GLAS:
Wiley X' DUAL teknologi er både et fantastisk og effektivt værktøj til at sikre dit syn. Når glasset køles ned af den udefrakommende kolde luft og den varme luft rammer glasset på indersiden, vil dug normalt opstå. Wiley X DUAL teknologi består af en indlemmet termisk bro mellem de to lag i Wiley X DUAL glasset, hvilket adskiller den kolde og varme luft fra hinanden og dermed forhindrer, at der opstår dug.
Vis mere

SPEAR DUAL LENSLys OrangeEkstra Glas

DKK 349,00 inkl. moms
  

På lager (Afsendes inden for 24 timer*)

Antal
Varenummer: SP29DL
Specifikationer
EGENSKABERANSI HVPBallistiskEN.166 B
OVERFLADEBEHANDLINGERHærdningAnti-Dug
SPECIFIKATIONSARKSpear Dual
Specifications Sheet
NSN4240-22-629-0750
GLASFARVELys Orange
LYSTRANSMISSION60%
Idéer
Om Wiley X

I 1987 grundlagde den amerikanske veteran Myles Freeman Sr. Wiley X med en klar vision om at skabe verdens bedste sikkerhedsudstyr til militæret. Med tiden er virksomheden vokset og er blevet et af de førende brands. Vi anerkender også at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod vores øjnes sundhed, og det er derfor at vi har skabt nogle af de mest innovative, funktionelle og farvefremhævende solbriller i verden. Man kan roligt sige at sikkerhed er i vores DNA og at vi sætter standarderne for hvad du fortjener og kan forvente dig af dine sikkerheds- og solbriller.

Læs mere om Wiley X...


© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu