DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
SPEAR DUAL LENS, Klar, Ekstra Glas
Med de klare glas får du maksimal lystransmission, så du kan se de præcise farveværdier. Ideel til brug i diset/tåget og overskyet vejr, ved tusmørke og daggry samt indendørs. Perfekte til indendørs sport som fx squash, tennis, håndbold og futsal, samt til jagt i de lyse morgentimer.
100% UVA/UVB beskyttelse

DUAL GLAS:
Wiley X' DUAL teknologi er både et fantastisk og effektivt værktøj til at sikre dit syn. Når glasset køles ned af den udefrakommende kolde luft og den varme luft rammer glasset på indersiden, vil dug normalt opstå. Wiley X DUAL teknologi består af en indlemmet termisk bro mellem de to lag i Wiley X DUAL glasset, hvilket adskiller den kolde og varme luft fra hinanden og dermed forhindrer, at der opstår dug.
Vis mere

SPEAR DUAL LENSKlarEkstra Glas

DKK 349,00 inkl. moms
  

På lager (Afsendes inden for 24 timer*)

Antal
Varenummer: SP29DC
Specifikationer
EGENSKABERANSI HVPBallistiskEN.166 B
OVERFLADEBEHANDLINGERHærdningAnti-Dug
SPECIFIKATIONSARKSpear Dual
Specifications Sheet
NSN4240-22-629-0751
GLASFARVEKlar
LYSTRANSMISSION89%
Idéer
Om Wiley X

I 1987 grundlagde den amerikanske veteran Myles Freeman Sr. Wiley X med en klar vision om at skabe verdens bedste sikkerhedsudstyr til militæret. Med tiden er virksomheden vokset og er blevet et af de førende brands. Vi anerkender også at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod vores øjnes sundhed, og det er derfor at vi har skabt nogle af de mest innovative, funktionelle og farvefremhævende solbriller i verden. Man kan roligt sige at sikkerhed er i vores DNA og at vi sætter standarderne for hvad du fortjener og kan forvente dig af dine sikkerheds- og solbriller.

Læs mere om Wiley X...


© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu