DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
SPEAR DUAL LENS, Glas: Grå/Klar/Lys Orange, Stel: Mat Sort
Da vi skabte SPEAR DUAL LENS tog vi det traditionelle goggle-format og tilføjede formålsdrevne egenskaber, for at maksimere komfort og beskyttelse. Brillen kommer med en SPEAR Elastikrem med Tri-Glide™ System til at justere længde samt quick release spænder. Dertil er den kompatibel med Wiley X ARC Rail Attachement System (RAS), som giver en sikker og komfortabel pasform ved brug af taktisk hjelm, og den har en aftagelig gasket (Facial Cavity™ Seal), der sikrer ekstra beskyttelse mod støv og vind. Dette matchet med dens symmetriske ventilationssystem, dens NVG kompatible design og dens WX Dual Lens System bestående af et tolags glas, der adskiller temperaturforskellen mellem luften på glassenes inderside og yderside, så de næsten umuligt kan dugge til, gør SPEAR til en solid og alsidig tilføjelse til dit arsenal af sikkerhedsudstyr.

GLAS
Grå
De grå glas absorberer alle farver jævnt, så du bevarer den samme farveopfattelse, som uden brug af solbriller. De er perfekte under lyse lysforhold, da de sikrer en maksimal reduktion af genskær, og er ideelle til alle udendørsaktiviteter i solrigt vejr, inklusiv golf, løb og cykling.
100% UVA/UVB beskyttelse

Klar
Med de klare glas får du maksimal lystransmission, så du kan se de præcise farveværdier. Ideel til brug i diset/tåget og overskyet vejr, ved tusmørke og daggry samt indendørs. Perfekte til indendørs sport som fx squash, tennis, håndbold og futsal, samt til jagt i de lyse morgentimer.
100% UVA/UVB beskyttelse

Lys Orange
Det lyse orange glas bortfiltrer det meste blå lys (HEV), som er hoved komponenten i genskær og dis. De fremhæver kontrast i middel til svage lysforhold, hvilket gør dem ideelle til mange udendørs- og indendørs aktiviteter, fx jagt, løb, cykling, ski, snowboarding, basketball, håndbold og tennis.
100% UVA/UVB beskyttelse

HIGHLIGHTS:
SPEAR Elastikrem med Tri-Glide™ System, Aftageligt Facial Cavity™ Seal, Dual Lens System, NVG Kompatibel, RAS Kompatibel  

STYRKEGLAS:
Kan laves med styrkeglas ved brug af indsats (PTX). Brug vores "Find forhandler" til at finde en Wiley X forhandler nær dig, som kan hjælpe dig med at lave dine styrkeglas. Du finder "Find forhandler" under Quick Links i bunden af siden.  
Vis mere

SPEAR DUAL LENSGlas: Grå/Klar/Lys OrangeStel: Mat Sort

DKK 1.195,00 inkl. moms
  

På lager (Afsendes inden for 24 timer*)

Antal
Varenummer: SP293DLB
Specifikationer
SERIEGoggles
EGENSKABERANSI HVPEN.166 BAftagelig Facial Cavity™ SealForberedt til Styrkeglas
OVERFLADEBEHANDLINGERHærdningAnti-Dug
SPECIFIKATIONSARKSpear Dual
Specifications Sheet
NSN4240-22-629-0747
GLASFARVEGrå + Klar + Lys Orange
STELFARVEMat Sort
STELSTØRRELSEMedium - Xxl
STELMÅLJusterbar
LYSTRANSMISSIONG:14% / KL:81% / LO:47%
PASFORMBasiskurve 5
Idéer
Om Wiley X

I 1987 grundlagde den amerikanske veteran Myles Freeman Sr. Wiley X med en klar vision om at skabe verdens bedste sikkerhedsudstyr til militæret. Med tiden er virksomheden vokset og er blevet et af de førende brands. Vi anerkender også at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod vores øjnes sundhed, og det er derfor at vi har skabt nogle af de mest innovative, funktionelle og farvefremhævende solbriller i verden. Man kan roligt sige at sikkerhed er i vores DNA og at vi sætter standarderne for hvad du fortjener og kan forvente dig af dine sikkerheds- og solbriller.

Læs mere om Wiley X...

ISO 9001 Certificeret

© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu