DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk

Sideskjold

Aftagelige Sideskjold


Installer sideskjoldene ved at sætte den runde prop på sidekjoldets side i den runde fordybning på stangen. Dernæst roteres sidekjoldet op indtil det glider på plads. Ved at påsætte sideskjoldene tilføjes ekstra beskyttelse til brillen for at sikre dit syn, og med sideskjoldene påsat møder brillen nu både ANSI Z87.1 og EN.166 optiske standarder.

Sideskjoldene kan nemt tages af igen. Hiv blot ned i sideskjoldet og roter nedad for at frigøre det fra brillen.

Permanente Sideskjold Sideskjold


Installer sideskjoldene ved at sætte den runde prop på sidekjoldets side i den runde fordybning på stangen. Dernæst roteres sidekjoldet op indtil det glider på plads. Når sideskjoldet er på plads, find da den inkluderede lille, runde plastprop i din permanente side shield pakke. Den medfølgende, lille plastprop skal indsættes i hullet på stængerne mellem åbningen på sideskjoldet for at skjoldet er permanent påsat. Ved at påsætte sideskjoldene tilføjes ekstra beskyttelse til brillen for at sikre dit syn, og med sideskjoldene påsat møder brillen nu både ANSI Z87.1 og EN.166 optiske standarder.

OBS: Så snart plastpropperne er isat kan sideskjoldene ikke tages af igen.

Om Wiley X

I 1987 grundlagde den amerikanske veteran Myles Freeman Sr. Wiley X med en klar vision om at skabe verdens bedste sikkerhedsudstyr til militæret. Med tiden er virksomheden vokset og er blevet et af de førende brands. Vi anerkender også at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod vores øjnes sundhed, og det er derfor at vi har skabt nogle af de mest innovative, funktionelle og farvefremhævende solbriller i verden. Man kan roligt sige at sikkerhed er i vores DNA og at vi sætter standarderne for hvad du fortjener og kan forvente dig af dine sikkerheds- og solbriller.

Læs mere om Wiley X...

ISO 9001 Certificeret

© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu