DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
SABER ADV Yellow<br />Matte Black Frame w/Bag
Stel
Med Saber Advanced får du endeløs funktionalitet og holdbarhed. Vælg mellem at bruge brillestængerne eller det elastiske hovedbånd afhængigt af den aktivitet, du udøver. Gør det komfortabelt med det 360° næsestykke, som kan tilpasses til alle næseformer. Der er 5 forskellige farvede linser til rådighed for denne model, som alle opfylder den højeste ballistiske krav i verden, herunder beskyttelse fra projektiler, med hastigheder op til 910 km/t. Saber Advanced kan dermed tilpasse sig alle forskellige sports- og lysforhold, så du altid har et topprodukt til enhver situation.

Glas
Forbedrer kontrasten i svagt lys, under tåget og overskyet forhold. Filtrerer det blå lys der kan forårsage blænding. Denne farve er den mest kontrastgivende linsefarve.  Polykarbonat glas, som er et meget stærkt og splintfrit materiale. Brilleglassene er desuden behandlet med flere behandlinger, der gør dem modstandsdygtige over for ridser. Filtrerer 14% af det synlige lys. Beskytter mod alle skadelige UVA og UVB-stråler.
Vis mere

SABER ADV Yellow
Matte Black Frame w/Bag

DKK 445,00 inkl. moms
  

På lager

Antal
Varenummer: 300
Specifikationer
EGENSKABERANSI HVPEN.166 FRX Ready
COATINGSHard Coating
SPEC SHEETSaber ADV
Specifications Sheet
BALLISTISK
NSN5120-01-598-6695
GLASFARVEPale Yellow
STELFARVEMatte Black
STELSTØRRELSESmall-Xxl
STELMÅL44/25/120
TRANSMISSION86%
Idéer
Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© 2020 Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu