DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
SABER ADV Vermillion<br />Matte Black Frame w/Bag
Stel
Med Saber Advanced får du endeløs funktionalitet og holdbarhed. Vælg mellem at bruge brillestængerne eller det elastiske hovedbånd afhængigt af den aktivitet, du udøver. Gør det komfortabelt med det 360° næsestykke, som kan tilpasses til alle næseformer. Der er 5 forskellige farvede linser til rådighed for denne model, som alle opfylder den højeste ballistiske krav i verden, herunder beskyttelse fra projektiler, med hastigheder op til 910 km/t. Saber Advanced kan dermed tilpasse sig alle forskellige sports- og lysforhold, så du altid har et topprodukt til enhver situation.

Glas
God til lave og medium lysforhold. Øger kontrasten, da farven blokerer for det blå lys. Behagelig at bruge ved lang bæretid. Giver bedre kontrast og bedre visuel dybde.  Polykarbonat glas, som er et meget stærkt og splintfrit materiale. Brilleglassene er desuden behandlet med flere coatings, der gør dem modstandsdygtige over for ridser. Filtrerer 50% af det synlige lys. Beskytter mod alle skadelige UVA og UVB-stråler
Vis mere

SABER ADV Vermillion
Matte Black Frame w/Bag

DKK 445,00 inkl. moms
  

På lager (Afsendes inden for 24 timer*)

Antal
Varenummer: 304
Specifikationer
EGENSKABERANSI HVPEN.166 FRX Ready
COATINGSHard Coating
SPEC SHEETSaber ADV
Specifications Sheet
BALLISTISK
GLASFARVEVermillion
STELFARVEMatte Black
STELSTØRRELSEMedium-Xxl
STELMÅL44/25/120
TRANSMISSION50%
Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu