DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
SABER ADV COMBO DEAL<br />FREE  SUREFIRE EP7 ULTRA
SABER ADV COMBO DEAL<br />FREE  SUREFIRE EP7 ULTRA
SABER ADV COMBO DEAL<br />FREE  SUREFIRE EP7 ULTRA
SABER ADV COMBO DEAL<br />FREE  SUREFIRE EP7 ULTRA
SPECIAL SABER ADVANCED COMBO DEAL
Dette unikke tilbud indeholder ud over Saber Advanced 308 brillen også 1 stk. gratis sæt SureFire EP7 Ultra høreværn. VÆRDI DKK 259 inkl. Moms.

Stel
Med Saber Advanced får du endeløs funktionalitet og holdbarhed. Vælg mellem at bruge brillestængerne eller det elastiske hoved bånd afhængigt af den aktivitet, du udøver. Gør det komfortabelt med det 360° næsestykke, som kan tilpasses til alle næseformer. Der er forskellige farvede linser til rådighed for denne model, som alle opfylder den højeste ballistiske krav i verden, herunder beskyttelse fra projektiler, med hastigheder op til 910 km/t. Saber Advanced kan dermed tilpasse sig alle forskellige sports- og lysforhold, så du altid har et topprodukt til enhver situation.

Clear
Beskytter dine øjne og øjenomgivelserne. Polykarbonat glas er et meget stærkt og splintfrit materiale. Brilleglassene er desuden behandlet med flere coatings, der gør dem modstandsdygtige over for ridser. Den maksimale lysgennemgang sørger for at du oplever omgivelsernes faktiske farver. Gode i overskyede omgivelser, ved daggry, i skumringen og ved indendørs brug. Filtrerer 11% af det synlige lys. Beskytter mod alle skadelige UVA og UVB-stråler.

Smoke Grey
Absorberer alle farver ens, hvilket giver samme farveforståelse som uden solbriller. Perfekt til stærkt sollys. Maksimal reduktion af blænding.  Polykarbonat glas, som er et meget stærkt og splintfrit materiale. Brilleglassene er desuden behandlet med flere coatings, der gør dem modstandsdygtige over for ridser. Filtrerer 80-86% af det synlige lys. Beskytter mod alle skadelige UVA og UVB-stråler.

Light Rust
Filtrerer det meste af det blå lys, som er hovedårsagen til blænding og uklart syn forårsaget af lyset. Giver forbedret kontrast i lav til medium lysforhold.  Polykarbonat glas, som er et meget stærkt og splintfrit materiale. Brilleglassene er desuden behandlet med flere coatings, der gør dem modstandsdygtige over for ridser. Filtrerer 40% af det synlige lys. Beskytter mod alle skadelige UVA og UVB-stråler.

SureFire EP7 Ultra høreværnet leveres i str. medium og kan ikke ombyttes til andre størrelser.
Vis mere

SABER ADV COMBO DEAL
FREE SUREFIRE EP7 ULTRA

DKK 745,00 inkl. moms
  

På lager (Afsendes indenfor 24 timer*)

Antal
Varenummer: 308CD
Specifikationer
EGENSKABERANSI HVPEN.166 FRX Ready
COATINGSHard Coating
SPEC SHEETSaber ADV
Specifications Sheet
BALLISTISK
NSN4240-22-622-9132
GLASFARVESmoke Grey, Clear & Light Rust
STELFARVEMatte Black
STELSTØRRELSEM-XXL
STELMÅL44/25/120
TRANSMISSIONSG: 15% / CL: 90% / LR: 53%
Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.© 2017 Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu
0