DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
ROGUE Grey/Clear<br />Matte Black Frame
Stel
ROGUE giver dig den fleksibilitet du har brug for I alle vejrforhold du vil møde. Sikkerhed er i højsædet med denne brille – med eller uden sollys. Brillen er designet til at kunne skifte linse let og enkelt så du til enhver tid har det optimale synsforhold. De kurvede WX brillestænger leverer en sikker og komfortabel oplevelse følelse der tillader hurtige bevægelser uden at gå på kompromis med den sikkerhed brillen leverer. Det 360° næsestykke kan tilpasses en hver brugers individuelle behov og bidrager dermed til den total komfort i brillen.

Clear Lens
Beskytter dine øjne og øjenomgivelserne. Polykarbonat glas er et meget stærkt og splintfrit materiale. Brilleglassene er desuden behandlet med flere coatings, der gør dem modstandsdygtige over for ridser. Den maksimale lysgennemgang sørger for at du oplever omgivelsernes faktiske farver. Gode i overskyede omgivelser, ved daggry, i skumringen og ved indendørs brug. Filtrerer 11% af det synlige lys. Beskytter mod alle skadelige UVA og UVB-stråler.

Smoke Grey
Absorberer alle farver ens, hvilket giver samme farveforståelse som uden solbriller. Perfekt til stærkt sollys. Maksimal reduktion af blænding.  Polykarbonat glas, som er et meget stærkt og splintfrit materiale. Brilleglassene er desuden behandlet med flere coatings, der gør dem modstandsdygtige over for ridser. Filtrerer 80-86% af det synlige lys. Beskytter mod alle skadelige UVA og UVB-stråler.
Vis mere

ROGUE Grey/Clear
Matte Black Frame

DKK 1.045,00 inkl. moms
  

På lager (Afsendes inden for 24 timer*)

Antal
Varenummer: 2801
Specifikationer
EGENSKABERANSI HVPEN.166 FRX Ready
COATINGSHard CoatingAnti Fog
SPEC SHEETWX Rogue
Specifications Sheet
BALLISTISK
NSN4240-22-629-0766
GLASFARVESmoke Grey + Clear
STELFARVEMatte Black
STELSTØRRELSEAdjustable (S-2XL)
STELMÅL44/25/120
TRANSMISSIONSG: 15% / CL: 90%
Idéer
Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu