DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
REMINGTON®
TYPE
GLASFARVE

REMINGTON®REMINGTON PLATINUM GRADE er en serie af lette og smarte briller designet til jagt, skydning og andre udendørsaktiviteter, hvor der kræves fuldt udsyn, men hvor øjnene også udsættes for pludselig fare. For optimal komfort og funktionalitet leveres alle modeller med justerbart næsestykke og gummi på brillestængerne for bedre fæste, samt et klart, gråt eller kontrastfremhævende farvet glas i 2,2mm polykarbonat med 100 % UV beskyttelse.

REMINGTON PLATINUM GRADE leveres i en herre-, dame- eller juniormodel, enten med et enkelt glas eller i en sampak med op til 5 udskiftelige glas.

Alle modeller er testet og certificeret efter ANSI Z87.1 og EN.166.


Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© 2018 Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu